Kokenut taloushallinnon asiantuntija, Tilipalvelu Rantalainen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä taloushallintoalan johtavassa huippuasiantuntijoiden organisaatiossa? Tämä tehtävä saattaisi kiinnostaa sinua!

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Kasvumme myötä haemmenyt KOKENUTTA TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA Seinäjoen tiimiin!

Haemme asiantuntevaan ja kasvavaan joukkoomme taloushallinnon osaajaa. Tässä tehtävässä työskentelet konsultoivalla otteella asiakasyritystemme taloushallinnon, tilinpäätösten ja verotuksen parissa. Taloushallinnon asiantuntijana raportoit palvelupäällikölle. Seinäjoella pääset hoitamaan monipuolisia ja mielenkiintoisia asiakkuuksia sekä kehittämään ammattitaitoasi!

Meillä taloushallinto on keskiössä ja haluamme varmistaa asiantuntijoidemme osaamisen ajantasaisuuden tarjoamalla monipuoliset koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet. Rantalaisen sisäisten urapolkujen kautta sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä myös esimerkiksi erikoisasiantuntija- tai esihenkilötehtäviin.

Tiimimme on voimakkaasti kasvava 7 asiantuntijasta koostuva tiimi, joka odottaa uutta kollegaa osaksi yhteisöä. Tuemme toinen toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki! Tiimimme tukikohta sijaitsee viihtyisässä toimistossamme Seinäjoella mutta voit työskennellä myös muilla Pohjanmaan toimipisteillämme tai myös etänä, omien toiveidesi mukaan!

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy taloushallinnon koulutus ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä useamman vuoden ajan. Toivomme myös, että tilinpäätöksen laatiminen olisi sinulle tuttua. Osaaminen liittyen eri yhtiömuotoihin auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen käytämme useita eri ohjelmistoja. Arvostamme kokemusta eri taloushallinnon ohjelmistoista, esimerkiksi Procountorin, Netvisorin, Fennoan sekä Fivaldin käytöstä sekä halua oppia uusia järjestelmiä, joihin tarjoamme sinulle toki kattavan perehdytyksen. Arvostamme myös suoritettua KLT-tutkintoa, mutta mikäli sinulta ei sitä vielä löydy, tuemme sinua halutessasi myös sen suorittamisessa ja palkitsemme suoritetusta tutkinnosta.

Lisäksi arvostamme aktiivista otetta työtehtäviin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Konsultoiva asiakastyö on sinulle luontevaa ja haluat aidosti palvella asiakkaitamme hyvin.

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista, osana mukavaa tiimiä. Saat meillä asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi, jatkuvat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja johtomme on sitoutunut tähän tavoitteeseen! Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä panostetaan laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja uramahdollisuuksiin talon sisällä. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/taloushallinnon-avoimet-tyopaikat/).

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2024. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelupäällikkö Tommi Ritola (010 324 3388) sekä palvelujohtaja Timo Seppälä (040 5388 058)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rantalainen.teamtailor.com/jobs/4006245-kokenut-taloushallinnon-asiantuntija