Mekaanisia asentajia, Prohoc Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme mekaanisia asentajia

Meillä täällä Vaasassa pääset tekemään töitä mekaanisena asentajana huipputason laiva- ja voimalaitosmoottoreiden parissa uusissa tiloissa Vaskiluodon sydämessä. Mekaanisena asentajana pääset osallistumaan moottorien materiaalien tilaamisesta aina lopputestaukseen asti. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset osallistumaan myös meidän kehitystehtäviimme.

Työtehtäviisi kuuluu mekaanisen asennustyön ohella moninaisia tehtäviä, kuten esivalmisteluja, mittauksia, nostotöitä ja tarkastuksia. Esimerkiksi lenkkiavaimet, räikät ja vääntimet pysyvät päivittäin hyppysissäsi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotannon laitteiden korjaus- ja kunnossapitotöitä sekä tuotannon järjestelmien käyttöä. Työssäsi on tärkeää noudattaa laatu- ja työturvallisuusohjeistuksia sekä tietysti lukea asennusohjeet suoraan piirrustuksista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; joka kolmas viikko on iltavuoro. Tarjolla on pitkäaikaisia määräaikaisia työsopimuksia, hyvällä mahdollisuudella vakituiseen sopimukseen jatkossa.

Työskentelemme siistissä työympäristössä modernien laitteiden parissa. Meille tärkeitä tekijöitä ovat työntekijöiden viihtyvyys, joustavuus ja vuorovaikutteinen tiimityöskentely. Rakennamme työuraasi kiinnostuksesi ja suorituksesi mukaan. Meidän missiomme on rakentaa Prohocista alan paras työpaikka, ja monet nykyiset työntekijämme ovatkin meillä aiempien työntekijöidemme suosituksesta.

Sovellut osaksi tiimiämme, jos:
- Olet tiimipelaaja ja sinulla on työmotivaatio kohdillaan
- Sinulla on työkokemusta mekaanisesta asennuksesta tai vietät vapaa-aikasi moottoreita ruuvaillen
- Sinulle fyysinen työ ei ole este vaan pikemminkin intohimo
- Osaat lukea asennuspiirrustuksia
- Kommunikoit sujuvasti suomeksi

Meille hakiessasi sinulla ei tarvitse olla valmista CV:tä vaan voit kirjoittaa työ- ja koulutustaustastasi jättäessäsi yhteystietosi meille. Haethan viimeistään 19.5.2024, kannattaa hakea nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.prohoc.fi/jobs/4006052-mekaanisia-asentajia