LÄHIHOITAJA KEIKKATYÖHÖN, PÄÄSÄÄNTÖISESTI ILTAVUO, NONNA East Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja keikkatyöhön, tarvitsemme Sinua Nonna Kallavesi Kuopiossa!

Ikäihmisten yhteisölliseen palvelutaloon Nonna Kallavesi Kuopioon haetaan lähihoitajaa keikkatyöhön pääsääntöisesti iltavuoroihin. Työ sopii tehtäväksi oman työn ohessa ja iltavuorot arkisin voi aloittaa kello 16.00 aikaan. Viikonloppuisin työvuoromme on 14.00 (15.00)- 21.00 aikaan.

Toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisää lähihoitajia tekemään kanssamme Nonna Kallaveden palvelutalosta parhaan paikan ikäihmisille asua ja elää yhteisöllisesti sekä saada sääntökirjan mukaista kotihoitoa.

Tehtävänkuvasi: Pääsääntöinen työtehtäväsi on toteuttaa asukkaidemme laadukasta kotihoitoa palvelusuunnitelman mukaisesti. Nonna-talossa toteutat asukkaillemme myös erilaisia kotiin vietäviä tukipalveluita ja vastaat omalta osaltasi myös Nonna-talon yhteisötoiminnasta sekä lisäksi osallistut tarvittaessa asukkaiden ruokailun toteuttamiseen iltaisin ja viikonloppuisin. Kuuntelemme sekä asukkaitamme että työntekijöitämme tarkalla korvalla ja haluamme kehittää sen perusteella toimintaamme. Arvomme välittäminen, kehittäminen, innovatiivisuus ja ekologisuus näkyvät meillä jokapäiväisessä työskentelyssä. Meillä saat tehdä arvokasta ja merkityksellistä työtä!

Odotamme sinulta:
Kelpoisuutena tehtävään on lähihoitajan tai vastaava aiempi tutkinto.
Lääkeluvat tai valmius suorittaa ne nopeasti
Työkokemusta alalta, mielellään kotihoidosta.
Työssä edellytetään hoitotyön tuntemusta, päätöksentekokykyä, hyviä yhteistyötaitoja sekä nopeaa reagointikykyä yllättävissä ja nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.
Tehdä hyvin ja sitoutuneesti sovitut työvuorot sekä varallaolon.

Tarjoamme sinulle:

Yhteisöllisen ja työpaikan uudessa Nonna-talossa
Kilpailukykyisen palkan - käytämme PK-seudun palkkataulukkoa ja huomioimme aiemman työkokemuksen ja koulutuksen myös muilta aloilta!
Edullisen työpaikkaruokailun
Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työaika jaksotyö, tasoittumisjakso 6 vkoa, työvuorot klo 7-21 välillä, myös viikonloppuisin. Kaikissa yli 3 kuukauden työsuhteissa tarkastamme rikosrekisteriotteen iäkkäiden kanssa työskentelyä varten.
Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja tutustutaan lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.nonnagroup.fi/