Sotkamon vastaanottokeskuksen vastaava ohjaaja, Babando Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sosiaali- ja asiakaspalvelutyön osaaja? Haluatko tehdä ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä monimuotoisessa työyhteisössä?

Babando on avannut Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Sotkamon alueen uuden vastaanottokeskuksen. Haemme nyt uuteen yksikköön vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Babando on moderni sosiaali- ja terveysalan kasvuyritys ja valtakunnallinen toimija, jonka tiimillä on vuosien kokemus vastaanottokeskusten menestyksekkäästä operoinnista ja johtamisesta. Tuotamme ensiluokkaisia vastaanottopalveluja sotaa paenneille kansainvälistä suojelua saaville henkilöille sekä turvapaikanhakijoille. Nykyiset yksikkömme sijaitsevat Kajaanissa, Lappeenrannassa, Porissa sekä Kokkolassa.

Vastaavan ohjaajan työnkuva

Vastaanottokeskuksen vastaavan ohjaajan työnkuva on monipuolinen yhdistelmä ihmisläheistä ja hallinnollista työtä keskuksen asiakkaiden, henkilöstön ja muiden keskeisten sidosryhmien parissa. Vastaava ohjaaja työskentelee ohjaustiimin lähiesihenkilönä huolehtien asiakkaille tarjottavien palveluiden erinomaisesta laadusta sekä lakisääteisten palveluiden vastuullisesta järjestämisestä. Vastaanottopalveluihin kuuluvat majoitus, vastaanotto- ja käyttöraha, sosiaalipalvelut, terveydenhuoltopalvelut, tulkki- ja käännöspalvelut sekä työ- ja opintotoiminta.

Vastaavan ohjaajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
- Ohjaustiimin johtaminen
- Vastaanottopalveluiden järjestäminen
- Palveluiden ja sisäisten prosessien kehittäminen
- Asiakkaista ja tiimistä huolehtiminen
- Työvuorojen suunnittelu tarvittaessa
- Yleisen johdon tukeminen hallinnollisissa asioissa
- Työskentely yksikön johtajan läheisenä työparina

Mitä edellytämme vastaanottokeskuksen vastaavalta ohjaajalta?

Edellytämme vastaavalta ohjaajalta kokemusta esihenkilötyöstä sekä riittävää, vähintään AMK-tasoista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tai muutoin tehtävän kannalta olennaista koulutusta. Perusteellinen ymmärrys sosiaalihuoltoa ja vastaanottokeskustoimintaa koskevasta lainsäädännöstä on ensiarvoisen tärkeää työssä.
Katsomme eduksi aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä. Hyvä IT-osaaminen sekä suomen kielen osaaminen ovat välttämättömiä työssä. Lisäksi arvostamme laajaa kielitaitoa - erityisesti englannin, ukrainan ja venäjän taidoista on työssä huomattavaa etua.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos koet vastaanottokeskustyön merkitykselliseksi ja olet aidosti kiinnostunut ohjaustiimin johtamiseen liittyvistä monipuolisista ja vastuullisista tehtävistä. Odotamme sinulta kykyä johtaa ohjaustiimiä innostavasti, ottaa haltuun laajoja kokonaisuuksia ja luoda miellyttävää työ- ja asiakasilmapiiriä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Aito halu edistää asiakkaidemme elämäntilannetta on tärkeä voimavara vastaavan ohjaajan työssä. Lisäksi edellytämme sinulta hyviä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiutta reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin can do! -asenteella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta työyhteisöä merkityksellisen asian äärellä. Vastaavan ohjaajan työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisesti esihenkilö- ja asiakastyössä sekä vaikuttamaan positiivisesti satojen ihmisten elämiin. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä ja edistää toimintaamme monikulttuurisessa, mielenkiintoisessa ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä.

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vastaavan ohjaajan palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan Babando Oy:n kanssa. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Koetko, että sinulla olisi edellytykset menestyä tässä työtehtävässä? Täytä hakemus ja muistathan liittää mukaasi CV:si! Hakemus löytyy osoitteesta:
https://babando.teamtailor.com/jobs/3307866-sotkamon-vastaanottokeskuksen-vastaava-ohjaaja?promotion=813534-trackable-share-link-tyomarkkinatori

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen johtaja Sointu Helttunen, puh. 0505325548 , sointu.helttunen@babando.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://babando.teamtailor.com/jobs/3307866-sotkamon-vastaanottokeskuksen-vastaava-ohjaaja?promotion=813534-trackable-share-link-tyomarkkinatori