Työmaainsinööri (toimitilasaneeraus), Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vakavaraisen ja arvostetun asiakkaamme palvelukseen motivoitunutta ja jonkin verran kokemusta omaavaa työmaainsinööriä toimitilasaneerauskohteisiin pääkaupunkiseudun alueella. Tehtävä on vakituinen ja tehtävään valittu työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävässä tulet hoitamaan monipuolisesti erilaisia työmaan hallintoon liittyviä asioita, kuten esimerkiksi aikataulujen laatimista ja seuraamista. Olet vastaavan työnjohtajan kanssa yhdessä vastuussa hankkeen etenemisestä suunnitelmien mukaan. Tehtäviisi kuuluu myös kustannuslaskentaa sekä hankintojen valmistelua.

Toivomme sinulta:

Soveltuvaa rakennusalan koulutusta
      Aikaisempaa kokemusta vastaavista työmaainsinöörin tehtävistä
      Kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
      Laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa
      Vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
      Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
      Osaamistasoa vastaavan kilpailukykyisen palkan
      Osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä

Asiakkaamme tarjoaa valitulle henkilölle hyvät puitteet kehittyä ja viihtyä työssään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi, otsikolla Työmaainsinööri. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15226955