Robottilaitteiden asentaja, HoReCa Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HoReCa Finland Oy maahantuo suurkeittiölaitteita ja robottikoneita. Edustamme Suomessa myös tunnettua robottilaitteiden brändiä täydellä palvelulla.

Tarjoamme asiakkaallemme laajan varaosavalikoiman, huoltoa ja teknistä tukea.
Laitteita myydään Suomessa RestaRama-brändillä. Tutustu edustamiimme automatiikkalaitteisiin: http://www.restarama.com/
Maahantuomamme automatiikkarobotit ovat Suomeen myydyimpiä, ja niillä on tällä hetkellä runsaasti käyttäjiä Suomeessa. Asiakkaitamme ovat lihatehtaat, pizzeriat, ja kaupat. HoReCa Finland Oy on Suomen ainut kebabrobottien maahantuoja, joka tarjoaa myös asiakkaille laajat huolto- ja varaosapalvelut.

Etsimme robottilaitteiden ja ammattikeittiölaitteiden asentajaa / huoltomiestä
Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja asiakkaidemme tarpeet ratkotaan yhdessä muun tiimimme kanssa. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja mikä parasta - työpaikan, johon on mukava tulla.

Robottilaitteiden käyttäjiä on ympäri maata etelästä pohjoiseen, joten työ vaatii paljon matkustamista.
Työtä tehdään 1-2 päivää työpaikalla 3-4 päivää työmailla. Työtehtäviisi kuuluu robottilaitteiden asennus ja koulutus uusille asiakkaille. Lisäksi vastaat robottien kausihuolloista ja päivityshuolloista. Päivitysvuorot toteutetaan päivityslistan mukaan.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ammattikeittiön automatiikkalaitteiden parissa. Plussaa myös, jos olet työskennellyt aikasemmin ammatikeittiölaitteiden parissa.

Tehtävään valitun henkilön koulutamme työpaikalla ja työmaalla.

Huoltokäynneillä käytössäsi on työsuhdeauto.
Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan hakulomakkeella: info@restarama.com. Lisätietoja: Ali Durmaz 040 530 9041
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@restarama.com