Sähkö- ja automaatiteknikko, HoReCa Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkötekniikka

HoReCa Finland Oy maahantuo suurkeittiölaitteita ja robottikoneita. Edustamme Suomessa myös tunnettua robottilaitteiden brändiä täydellä palvelulla.

Tarjoamme asiakkaallemme laajan varaosavalikoiman, huoltoa ja teknistä tukea.
Laitteita Suomeessa myydään RestaRama-brändillä. Tutustu edustamiimme automatiikkalaitteisiin: http://www.restarama.com/
Maahantuomamme automatiikkarobotit ovat Suomeen myydyimpiä, ja niillä on tällä hetkellä runsaasti käyttäjiä Suomessa. Asiakkaitamme ovat lihatehtaat, pizzeriat, kaupat. HoReCa Finland Oy on Suomen ainut kebabrobottien maahantuoja, joka tarjoaa asiakkaille myös laajat huolto- ja varaosapalvelut.

Sopimusasiakkaille myös päivityshuollot viikonloppuisin.

Etsimme sähkötekniikan moniosaajaa vastaamaan kebabrobottien ja muiden automaattilaitteiden teknisestä tuesta, varaosien ylläpitämisestä, robottien huollosta ja niiden ohjelmien päivityksistä.
Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja asiakkaidemme tarpeet ratkotaan yhdessä muun tiimimme kanssa. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja mikä parasta - työpaikan, johon on mukava tulla.

Työtä tehdään työpaikalla klo 8-16. Työkuvaan kuuluu varaosatilauksien vastaanottaminen ja lähetys. Lisäksi myös päivityshuollot.
Päivitysvuorot toteutetaan päivityslistan mukaan.
Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen sähkötekniikan parissa. Plussaa myös, jos ravintola-alan automatiikkalaitteet ovat tuttuja.

Tehtävään valittua henkilöä koulutamme työmaalla ja lisäksi laitevalmistajan vuosittaisilla säännöllisillä koulutusohjelmilla Turkissa. Tuemme tarvittaessa jatkokoulutuksissa ja niiden suorittamisissa.
Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan hakulomakkeella: info@restarama.com. Lisätietoja: Ali Durmaz 0405309041
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@restarama.com