Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Pilke Soittajank, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilke ohjaa lapsia lempeästi opintielle. Meillä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan. Pilkkeen tavoitteena on olla Suomessa varhaiskasvatuksen toimialan paras. Tämä tavoite saavutetaan työskentelemällä yhdessä.

Etsimme Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Pilke Soittajankankaan päiväkotiin Ouluun.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa elokuussa 2024

Monipuolista ja laadukasta toimintaa kotoisassa ympäristössä

Luontopäiväkoti Soittajankangas sijaitsee Soittajankankaalla, uuden Hiukkavaaran kaupunginosassa. Päiväkotimme ensimmäinen osa valmistui tammikuussa 2019 ja laajennusosa elokuussa 2019.

Ulkoilua säällä kuin säällä

Soittajankangas on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Pienryhmätoimintaa ja retkiä omalla muksubussilla

Päiväkodissamme on 10 lapsiryhmää ja nykyaikaset, helposti muunneltavat oppimisympäristöt. Päiväkodin läheisyydessä on upeat retkeilymaastot ja lähikirjasto, jossa vierailemme viikoittain. Päivän aikana toimimme pienryhmissä ja painotamme kokopäiväpedagogiikkaa.

Soittajakankaalla on oma muksubussi, jolla pääsemme pienryhmissä pidemmille retkille. Jumppasalissamme lapset liikkuvat liikuntasuunnitelman mukaisesti.
Päiväkotimme kaikki ateriat valmistaa oma kokki. Laadukas ja puhdas ruoka on suuri ylpeyden aiheemme.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeen päiväkodeissa työt on jaettu lasten kanssa toimivien aikuisten kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista.

Tästä olemme tarkkoja

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Me haluamme tarjota sinulle

- Kuukausipalkan 2363,76-2556,10e /kk kokemuksesi mukaan.

- Innostavan, ketterän ja lempeän toimintakulttuurin, jossa aidosti arvostetaan varhaiskasvatuksen ammattitaitoa,

- Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi,

- Mahdollisuuden työskennellä painotteisessa varhaiskasvatuksessa mm. kielten, liikunnan, tieteen ja musiikin parissa,

- Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut, ulkoilutakki, polkupyörä-, hieronta- sekä virike-etu. lisää täältä.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-pilke-soittajankankaan-paivakotiin/DGnPdP