Omavalmentaja, Lahden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Omavalmentajan työ keskittyy monialaista tukea tarvitsevien työnhakijoiden kohtaamiseen ja työllistymisen esteiden kartoittamiseen sekä palveluohjaukseen. Konkreettisesti työ on mm. työllistymissuunnitelman päivittämistä, aktivointisuunnitelmien tekoa yhteistyöstä hyvinvointialueen kanssa, työllistymistä tukevan palveluratkaisun etsimistä, asiakkaiden motivointia ja aktivointia työllistymissuunnitelman työllistymisen tavoitteiden suuntaan.

Omavalmentajan tehtävä on virka ja edellyttää viranhaltijapäätösten tekemistä, kuten työvoimapoliittiset lausunnot. Työtä ohjaava Laki työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta ohjaa työtä kuten myös Työttömyysturvalaki ja Laki julkisista työvoima- ja yrityspalveluista. Työn tekemistä tukevat lakien soveltamisohjeet. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana osaavaa ja asiantuntevaa tiimiä.

Tehtävä kuntakokeilun omavalmentajana sopii sinulle, jos ihmisten kohtaaminen ja työllisyyden edistäminen tuntuvat mielekkäältä. Oma-aloitteisuus ja hyvä oppimiskyky ovat edellytyksiä menestyä omavalmentajan työssä. Tavoitteellisuus, tiimityöskentelykokemus ja työllisyyspalvelujen työllistämistavoitteen ymmärtäminen ovat työssä onnistumisen kannalta merkittäviä asioita.

Omavalmentajan tehtävässä edellytetään soveltuvaa, vähintään keskiasteen koulutusta sekä kokemusta työllisyystehtävistä ja Urajärjestelmän tuntemusta.
Eduksi on kokemus ihmisten kohtaamistyöstä sekä erilaisista valmennus- ja ohjaustyöstä. Koulutusjärjestelmän, yritysyhteistyön ja kolmannen sektorin sekä erilaisten etuuksien ja kuntoutustoimien tuntemus auttavat tehtävän haltuunotossa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 800 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Jätäthän hakemuksesi meille viimeistään 3.5.2024 klo 12.00. Haastattelut toteutetaan keskiviikkona 8.5.2024 osoitteessa Aleksanterinkatu 24 B 3. kerros.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAHTI-01-20-24/fi_FI