Payroll Specialist, palkkahallinnon asiantuntija,, Greenstep Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö uusia haasteita palkanlaskennan parissa? Kasvumme jatkuessa etsimme nyt palkkahallinnon asiantuntijaa Lahden tiimiimme! Olisitko sinä uusi tiimiläinen vauhdikkaaseen Greenstep-perheemme palkkatiimiimme?
Me Greenstepillä teemme laadukasta asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on halu kehittyä ja palvella asiakkaita proaktiivisesti heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Jos tämä resonoi myös sinulle, jatkathan lukemista!

Haemme nyt palkkahallinnon asiantuntijoita, joilla on aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakasyrityksiämme menestymään. Palkanlaskennan lisäksi vastuullasi on mm. palkkasivukulujen laskenta, työehtosopimusten tulkinta sekä viranomaisilmoitukset. Toivommekin, että palkkahallinnon prosessit kokonaisuudessaan ovat sinulle tuttuja. Merkittävä osa asiantuntijatyöstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan ja pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi asiakasprojektien parissa.

Olemme siirtyneet tiimityömalliin palkkapalveluissamme, joten pääset myös osaksi tiivistä ja aktiivista työtiimiä, jonka kesken jaetaan vastuita, sparraillaan ja autetaan kollegoita Pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasyritysten parissa, aina suomalaisista startupeista myös isompiin pörssiyrityksiin. Konsultoivassa työssä saat myös paljon vapautta ja vastuuta itsenäiseen työhön, mutta tukenasi toimii aina oman tiimisi lisäksi koko Greenstepin yli 700 hengen asiantuntijajoukko

Lahden paikallistiimiimme kuuluvat palkkahallinnon asiantuntijat ovat meillä osana Espoon laajennettua palkkatiimiämme. Vaikka arjen tasolla tietenkin Lahden lähitoimistosi on sinulle se ensisijainen työskentelypaikka, toivoisimme, että uudella palkkatiimiläisellämme olisi mahdollista käydä myös Espoon toimistollamme muutaman kerran kuukaudessa oman tiimin yhteisen tiimipäivän merkeissä tapaamassa toisia palkkapuolen asiantuntijoita

Voit myös tutustua palkkahallinnon asiantuntijan- ja konsultin työhön tarkemmin täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/palkkahallinnon-asiantuntija

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?
-
Kokemusta palkanlaskennasta itsenäisellä otteella. Toivomme, että sinulla on aiemminkin ollut vastuullasi palkkaprosessi kokonaisvaltaisesti, mieluusti moniasiakasympäristössä.
-
Osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästä. Tiimissämme on käytössä niin Mepco, kuin Procountor ja Netvisor- järjestelmät.
- Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, katsomme myös eduksi englannin, ruotsin tai muiden kielien osaamisen

-
Soveltuvaa koulutusta, eduksi luetaan PHT-tutkinto. Jos sinulla ei PHT-tutkintoa vielä löydy, kannustamme ja autamme sinua myös sitä kohti!

Toivomme, että sinulla on halua työskennellä asiakkaiden palkkahallinnon parissa proaktiivisesti ja kehittävällä otteella. Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne!

Miksi Greenstep?
Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeäja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat
 joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

liikunta- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep investoi uusiutuvan energian hankkeisiin. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä. (https://greenstep.fi/uploads/general/Greenstep-Vastuullisuusraportti-2022.pdf)

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

Kiinnostuitko?
Kasvun myötä haemme lisää osaavia palkkahallinnon ammattilaisia vahvistamaan tiimiämme Lahteen! Greenstep on modernisti toimiva ja monipuolisesti palveleva yritysten kumppani. Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä, sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lahdessa työskentelevät palkkahallinnon asiantuntijat kuuluvat meillä osaksi Espoon laajennettua palkkatiimiä. Toivommekin valittavalta henkilöltä mahdollisuutta työskennellä myös Espoon toimistollamme noin kaksi kertaa kuukaudessa yhteisten tiimin kokoontumisten merkeissä.

Mikäli innostuit avoimesta tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.greenstep.com/fi/jobs/4005641-payroll-specialist-palkkahallinnon-asiantuntija-lahti