Varaosamyyjä, Suomen Konetalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tavoitteenamme on, ettei meillä ole yhtään avointa työpaikkaa auki, koska ne täyttyvät jo ennen kuin ilmoitamme niistä. Haluamme olla niin hyvä työpaikka, että sinäkin olet kuullut meistä ja haluat meille töihin. Välillä tässä onnistummekin, mutta nyt joudumme ilmoittamaan avoimesta VARAOSAMYYJÄN paikasta YLÖJÄRVELLE. Eli hyvää tyyppiä kaivataan rakentamaan parempaa työpaikkaa meille kaikille.

Työssäsi toimit osana varaosatiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu varaosavaraston ylläpito ja tavarantoimituksista huolehtiminen Ylöjärven toimipisteessä. Vastuullasi on myös trukkien ja muiden työkoneiden varaosien ja tarvikkeiden osto sekä myynti niin ulkoisille asiakkaille kuin omalle huollolle. Aikaisempi kokemus varastonhallinnasta ja varaosaohjelmien käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tämä paikka sopii hyvin myös esimerkiksi työkoneiden tekniikasta ymmärtävälle, joka haluaa vaihtaa myynnin puolelle. Tärkeintä on oikea asenne ja halu kehittyä alan huippuosaajaksi. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Ensisijaisesti haluamme siis mahtavan työkaverin. Valmis ei kuitenkaan tarvitse olla, mutta roppakaupalla maalaisjärkeä, intoa kehittää itseään ja yhdessä tekemisen meininkiä kaipaamme. Vaikka työ on itsenäistä, on meillä laaja osaamisen verkosto, joka auttaa kimuranteissa tilanteissa. Haluamme aidosti, että saat tehdä sinua kiinnostavia hommia ja pääset käyttämään hyväksi vahvuuksiasi. Toivommekin, että viihdyt meillä pitkää, joten haluamme sinut heti vakituiseen työsuhteeseen.

Voisitko sinä olla etsimämme tyyppi? Laita hakemusta tulemaan.

Työnantajana olemme nopeatempoinen kasvuyritys, jolla on kova tahto kehittää niin työyhteisöä kuin asiakkaillemme tarjoamiamme palveluita. Samaa intoa toivomme työntekijöiltämme. Huolto- ja varaosapalveluiden lisäksi toimimme virallisena maahantuojana usealle laadukkaalle trukkimerkille. Meillä on sertifioitu laadunhallintajärjestelmä ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@suomenkonetalo.fi