Tekninen kiinteistöhoitaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pidätkö ihmisten kanssa työskentelemisestä? Onko itsenäinen työote sinulle mieluinen? Löytyykö sinulta koulutusta ja kokemusta kiinteistöhoidon alalta? Etsimme teknisiä kiinteistöhoitajia työskentelemään pääkaupunkiseudulla. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niihin kuuluvat, esimerkiksi korjaus-, huolto- ja asennustyöt.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäiväisen työn. Työajat ovat arkisin pääsääntöisesti klo. 7-15 välillä. Palkkauksessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja voit antaa palkkatoiveesi kokemukseesi pohjautuen. Saat työhösi varusteet ja kunnollisen perehdytyksen.

Toivomme sinulta työkokemusta kiinteistöhoidon alalta, LVI- tuntemusta ja sähköisen työnohjausjärjestelmän käytön osaamista. Alan koulutus katsotaan myös eduksi. Eduksi katsomme B-ajokortin, koneajokokemuksen sekä suomen kielen osaamisen.

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit. Meiltä löytyy ammatti- ja kielitaitoa sekä osaamista työsuhdeasioissa. Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Ville Järvinen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
ville.järvinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/507530666