Metallityöntekijä, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 18.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Kaarinaan! Asiakasyrityksellämme on yli 40 vuoden kokemus alalta ja he ovat erikoistuneet raskaisiin teräsrakenteisiin. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kaarinassa, mutta toimintaa heillä on ympäri Suomea.

Tehtävänäsi on toimia metallityöntekijänä, jolloin työpäiviisi sisältyy enemmissä määrin kokoonpano- ja asennustehtäviä hitsauksien ohella, unohtamatta tehtävään olennaisesti liittyviä muita avustavia toimenpiteitä. Töitä tehdään normaali viikkoina asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe 40h/viikko, mutta osallistut myös asennuskeikkoihin, joita on säännöllisesti ympäri Suomea. Asennuskeikat pyritään pitämään arviolta 3-4 päivän mittaisina, jolloin työpäivien pituus saattaa vaihdella. Asennuskeikoilta maksetaan normaalisti ylityökorvaukset, päivärahat ja muut vastaavat korvaukset. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta viime kädessä palkkaa tarkastellaan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta (MIG)
- Aikaisempi koulutus tai työkokemus metallialalta ja muu tehtävään soveltuva työkokemus ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, joustavuus, luotettavuus, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
- Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Tarjoamme:
- Monipuolisia työtehtäviä
- Hyvät työsuhde-edut
- Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa ja paikka täytetään mahdollisuuksien mukaani jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/19695

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta