Psykologi, Perheneuvola, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työhösi perheneuvolassa kuuluvat psykologin tekemät arvioinnit, tutkimukset, psykososiaalinen tuki perheiden, nuorten, lasten, ja vanhempien tukemisessa sekä verkostoyhteistyö muiden palveluiden kanssa. Perheneuvolassa työskentelet tiiviisti yhteystyössä muiden psykologien, perheneuvolan sosiaalityöntekijän ja sairaanhoitajien kanssa. Tarjoamme psykologille yksilökohtaisen työnohajuksen.

Arvostamme työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-2417-23/fi_FI