Henkilökohtainen avustaja, Kesätyö Pernaja, Suomen Seniorihoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä iloinen ja aktiivinen kesätyönhakija!

Etsitkö parhaillaan mukavaa ja merkityksellistä kesätyötä, jossa työntekijästä välitetään ja työssä onnistumista tuetaan?

Haemme nyt henkilökohtaista avustajaa asiakkaallemme kesän ajaksi Pernajalle.

Työ on osa-aikaista ja sopii monenlaisissa elämäntilanteissa oleville: voit olla opiskelija, eläkeläinen, terveydenhuollon ammattilainen, tai jotain siltä väliltä. Arjen askareissa avustamiseen ja seuranpitoon ei koulutusta vaadita, vaan reipasta asennetta ja tervettä maalaisjärkeä. Tarjoamme lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään.

Meillä asiakkaan luona käy aina sama hoitaja tai hoitotiimi vakioaikoina, mikä tarkoittaa sitä, ettei työ ole keikkatyötä, vaan käynteihin tulee pystyä sitoutumaan koko kesän tai muun sovitun ajanjakson ajaksi. Työ on kiireetöntä, eikä saman vuoron aikana tarvitse siirtyä asiakkaalta toiselle.

Tarjoamme:

- Kiireettömän, vastuullisen ja merkityksellisen työn

- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

- Lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön

- Hyvän perehdytyksen

- Eläke- ja työttömyysmaksut sekä lomakorvaukset

- Mahdollisuuden jatkaa työssä syksyllä

Edellytämme:

- Hyviä sosiaalisia taitoja

- Positiivista asennetta

- Erinomaista suomen kielen taitoa

- Aitoa halua työskennellä ikäihmisten parissa

- Luotettavuutta

- Kokemus sosiaali- ja terveysalalta katsotaan eduksi

Tarkistamme valittujen rikosrekisteriotteet Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain mukaisesti.

Työstä maksettava palkka työstä on 12,95 /h ja lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Olemme vastuullinen työnantaja ja meillä kaikki työntekijät ovat työsuhteessa. Kerrytät työssäsi normaalisti eläkettä, minkä lisäksi maksamme puolestasi työttömyysvakuutusmaksusi. Olet luonnollisesti oikeutettu myös lomakorvauksiin sekä työnantajan toimesta vakuutettu. Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin hr-koordinaattori Eetu Saapunki, 050 4784077.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 2.5.2024 mennessä urasivujemme kautta osoitteessa ura.suomenseniorihoiva.fi (https://ura.suomenseniorihoiva.fi/). Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Suomen Seniorihoiva Oy (https://suomenseniorihoiva.fi/) on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii eri puolella Suomea työllistäen yli 500 hoiva-alan ammattilaista. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.suomenseniorihoiva.fi/jobs/4005525-henkilokohtainen-avustaja-kesatyo-pernaja