AMK-ohjaajia ja vastuusairaanhoitaja Latvukseen, Sospro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AMK-ohjaajia ja vastuusairaanhoitaja Latvukseen

Sinä sosionomi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti, tmv.

Käynnistämme uuden lastensuojelun sijaishuollon asuinyksikön, Latvuksen, Saloon osaksi Metsätammen toimintayksikköämme. Samalla kivijalalla toimii Terhon asuinyksikkö, joka käynnisti toimintansa tämän vuoden tammikuussa. Etsimme ohjaajia ja vastuusairaanhoitajaa uuteen työryhmäämme. Avattava yksikkö tulee toimimaan 7-paikkaisena asuinyksikkönä erityistä tukea tarvitseville 10-17 vuotiaille lapsille. Toiminta yksikössä käynnistyy elokuussa 2024. Lastenkotien pihapiiriistä löytyy myös Salon sivistystoimen alainen koulu. Tule osaksi uutta työryhmäämme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lastensuojelun sijaishuollossa!

Yksikön työryhmä tulee koostumaan ohjaajista, vastuusairaanhoitajasta, yövalvojasta/yövalvojista sekä yksikön johtajasta, joka toimii myös tulevan työryhmän esihenkilönä. Työtehtävät tulevat vaihtelemaan riippuen työnkuvasta. Päivittäiset tehtävät tulevat liittymään ohjaajan tehtävässä mm. kasvatusvastuullisena aikuisena toimimiseen, omaohjaajuuteen sekä hoitotyön laadun raportointiin. Vastuusairaanhoitajan työnkuva sisältää mm. yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimen eri toimijoiden kanssa ja lasten kehityksen ja kasvatuksen tukemista hoitotyön menetelmin sekä lääkehoidosta vastaamista. Arvostamme myös, että tuot oman osaamisesi koko työryhmän käyttöön koulutustaustasi ja henkilökohtaisten vahvuuksiesi kautta.

Me Sosprolla haluamme tehdä arvomme - yksilöllisyys, rohkeus, osallisuus ja luottamus - lapsen elämässä näkyviksi ja toimimme työssämme lasten ja perheiden kanssa näiden arvojen mukaisesti. Uskomme lapsessa olevaan hyvään ja työskentelyorientaatiomme perustuu ratkaisukeskeisyyteen. Hyvän kautta -on toimintaideologiamme, joka näkyy kaikessa tekemisessämme.

Tarjoamme sinulle:

- Tutkittuun tietoon perustuvia työmenetelmiä ja työelämälähtöistä täydennyskoulutusta TAMKin kanssa yhteistyössä toteutetun Sospro-Akatemian räätälöityjen koulutuspolkujen avulla (tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden Nepsy-valmentajan koulutukseen).

- Kattavan työterveyshuollon ja laajan terveysturva vakuutuksen, työterveyden digiklinikan 24/7 sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

- Kulttuuri- ja liikuntaedun (240-400/vuosi).

- Palkka tehtävässä on yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen G23-palkkatasoa ohjaajan (AMK) tehtävässä (2557,85-2843,37) ja G24-palkkatasoa (2557,85-2891,35) vastaava vastuusairaanhoitajan tehtävässä. Vuorojen haittalisien lisäksi sinulla on mahdollisuus henkilö- ja tehtäväkohtaisiin palkkalisiin esimerkiksi täydennyskoulutuksesi hyödyntämisestä (50-150/kk).

- Monipuoliset panostukset henkilöstön huomioimiseen ja yhteisiin tapahtumiin koko yrityksen tasolla.

- Kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Tehtävässä edellytämme ja arvostamme:

- sosiaali- tai terveysalan ammatikorkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti)

- ohjaajilta mahdollisuutta 3-vuorotyöhön. Vastuusairaanhoitaja tekee meillä 2-vuorotyötä.

- aktiivista, osallistavaa ja asiakaslähtöistä työotetta

- hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyötaitoja

- lastensuojelun avo- ja/tai sijaishuollon osaamista

- kykyä arvioida ja kehittää omaa työtä

- kokemusta uuden toiminnan käynnistyksestä ja kykyä sietää keskeneräisyyttä uusien toimintatapojen muotoutuessa

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Hae nyt, viimeistään 5.5.2024. Pidämme haastatteluita 7.5.,8.5. ja 13.5. Salossa ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa toiminnanjohtaja Heidi Vuori (heidi.vuori@sospro.fi tai 050 564 1910). Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse, vaan huomioimme ainoastaan hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Sospro on kotimainen lastensuojelualan yritys, joka tuottaa monipuolisia ja laadukkaita sijais- ja avohuollon palveluita. Toimimme Etelä-Pohjanmaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Työmme perustana on usko lapsessa olevaan hyvään. Arvomme ovat rohkeus, yksilöllisyys, osallisuus ja luottamus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sospro.fi/jobs/3739991-amk-ohjaajia-ja-vastuusairaanhoitaja-latvukseen