Palveluntuottaja, hieroja, Oulu, Peten Koiratarvike Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 18.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PetenKoiratarvike.com on kotimainen lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut lemmikkitarvikeliike. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2004 ja vuodesta 2012 asti olemme palvelleet asiakkaitamme myös kivijalkaliikkeissämme. Suurmyymälämme sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Oulussa.

Panostamme jatkuvasti tilausten nopeaan ja luotettavaan toimitukseen sekä hyvään asiakaspalveluun - tekijöihin, joilla haluamme erottua kilpailijoista. Asiakkaiden tyytyväisyys ja lemmikkien onnellisuus on meille tärkeää!

Tiimimme koostuu taitavista lemmikkialan asiantuntijoista ja työllistämme yli 70 vakituista työntekijää. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä ainutlaatuisessa tiimissämme!

Etsimme Oulun myymäläämme itsenäistä ammatinharjoittajaa seuraaviin rooliin:

Palveluntuottaja,hieroja

Tarjoamme lemmikkien hyvinvointia edistäviä palveluita lemmikin ehdoilla ja pyrimme yhdessä tekemään lemmikkien ja lemmikinomistajien arjesta helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa.

Etsimme jatkuvasti lemmikkien hyvinvointipalveluiden ammattilaisia avattaviin hyvinvointipisteisiimme ja palveluvalikoimamme laajentamiseksi. Jos olet eläinalalle kouluttautunut ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä. Rakennetaan sinulle oma polku eläinten ehdoilla toteutettavien hyvinvointipalveluiden parissa! Hyvinvointimyymälöissämme työskentelee trimmaajia, hierojia, fysioterapeutteja, kouluttajia, eläinlääkäreitä ja ravitsemusneuvojia.

Voimme sopia joustavasti, kuinka paljon työtä teet ja millaisella sopimuksella.

Odotamme sinulta

Palvelulähtöisyyttä, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista yrityksen arvoihin. Toivomme, että sinulla on vastuuntuntoinen ajattelutapa ja eläinten lempeä käsittely on sinulle sydämen asia. Odotamme sinulla olevan osaamiseesi soveltuva tutkinto ja että olet kartuttanut jo jonkin verran kokemusta tehtävästä. Palveluntuottajana odotamme, että olet valmis tuottamaan myös kynsienleikkauspalvelua. Palveluntuottaja toimii itsenäisenä yrittäjänä.

Miksi kannattaa liittyä Peten jengiin?

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Vastassa on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesti mukaan töihin.

Lue lisää hyvinvointipalveluistamme (https://tyopaikat.petenkoiratarvike.com/departments/palvelut)

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Annika Holappa osoitteesta mp.oulu@petenkoiratarvike.com tai puhelimitse numrosta 0504732406 (klo 10-16).

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä 18.5.2024 mennessä. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarjota osaamistasi vastaavaa tehtävää. Jätä rohkeasti hakemuksesi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.petenkoiratarvike.com/jobs/3942299-palveluntuottaja-hieroja-oulu