Laboratoriohoitaja/Bioanalyytikko, Aava ja Pikkuj, Lääkärikeskus Aava Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä?

Etsimme mukaan tiimiimme uutta kollegaa joko jo valmistuneesta laboratoriohoitajasta/bioanalyytikosta tai keväällä 2024 valmistuvasta.

Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin, sillä olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota. Työsuhteen mukana tulee myös kivoja etuja, kuten kattava työterveyshuolto ja edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Työ sisältää aikuisten ja lasten näytteenoton lisäksi kliinisen fysiologian tutkimuksia (rasitus.ekg, spirometria, ekg-holter, rr-holter, yöpolygafia ja laaja unitutkimus). Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Me Kampissa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin, ja pääsetkin työskentelemään sekä Aavan että Pikkujätin asiakkaiden parissa.

Meillä kohdataan jokainen asiakas ja kollega yksilönä, joten toivomme sinun olevan ystävällinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva kiva työkaveri. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen, lapset ja perheet huomioonottava työskentelytyyli myös silloin on tärkeää. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että yhteistyössä muiden kanssa, joten kyky ottaa vastuu omasta työstä ja halu työskennellä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa on tärkeää.

Työskentelemme Kampin laboratoriossa kaksivuorotyössä ja tehtävään kuuluu myös viikonloppuja. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja/tai ruotsin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pääsevän mukaan tiimiimme mahdollisimman pian, mutta sovitaan aloituksesta tarkemmin yhdessä.

Kerrothan meille kiinnostuksestasi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2024 mennessä. Tutustumme hakijoihin jo hakuaikana ja saatamme edetä jo ennen hakuajan päättymisyä uuden tiimiläisen osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, laita sähköpostia Heidille heidi.enlund@aava.fi

Tervetuloa meille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/laboratoriohoitaja-bioanalyytikko-aava-ja-pikkujatti-kamppi/8RbE1K