Jyräkuski, Keski-Suomi, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Keski-Suomen seudun työmaille kevään aikana alkaviin projekteihin ammattitaitoista jyräkuskia. Työt alkavat sopimuksen mukaan työmaa aikataulujen puitteissa ja jatkuvat alkusyksyyn saakka.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. maa-ainesten jyrääminen sekä erilaiset muut kuljettajan työt työmailla. Katsomme eduksi hakijat, joilla on kokemusta esimerkiksi asfalttitöistä tai muista maatyökoneiden käytöstä. Työ vaatii myös tekijältään joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä valmiutta myös fyysisesti raskaampaan työhön. Työhösi tarvitset myös voimassaolevat työturva- sekä tieturvakortit, avustamme tarvittaessa niiden hankkimisessa.

Tarjoamme kokoaikaisen työn, jonka kestoon vaikuttavat työmaiden urakka-aikataulut. Urakan jälkeen sinulla on tilanteesi mukaan mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Meiltä saat työhösi tarvittavat varusteet ja Totalin ammattitaitoinen henkilökunta on tukenasi työsuhteesi kaikissa vaiheissa. Täytä hakemus pikaisesti ja kerro meille mitä sinulla olisi tarjottavana asiakasyrityksellemme.

Odotamme sinulta:

rivakkaa ja rehtiä työotetta
      valmiutta myös fyysisesti haastavaan työhön
      joustavuutta ja tarvittaessa valmiutta pitkiin työpäiviin

Tarjoamme sinulle:

mahdollisuuden kehittyä työssäsi
      Totalin henkilöstön jatkuvan tuen koko työsuhteesi ajan
      Laadukkaat varusteet ja työkalut

Täytä hakemuksesi pikaisesti sivuillamme tai työilmoituksen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/903890