Autonasentaja pikahuoltotehtäviin Ouluun kesäksi, Amiko Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko oma-aloitteinen ja ahkera autonasentaja? Meillä on sinulle hommia tarjolla!

Haemme asiakkaallemme Oilpoint Finland Oy:lle pikahuoltotyöntekijöitä Ouluun öljynvaihtopisteeseen kesäksi 2024.

Kokonaisvaltaista palvelua - Öljynvaihto, pikahuolto ja voiteluaineet
Öljypiste on öljynvaihdon, pikahuollon ja voiteluaineiden erikoisosaamisen palvelukeskus. Nopea ja sujuva pikaöljynvaihto säästää sinun aikaasi. Voit ajaa toimipisteellemme aikaa varaamatta ja hoidamme homman odottaessasi.

Hakijalta edellytetään autonasentajan koulutusta tai vastaavaa osaamista. Työssäsi pääset tekemään pikahuoltoja esimerkiksi suodattimien vaihtoja ja öljynvaihtoja. Oletko SINÄ autoista kiinnostunut, myyntihenkinen ja huolellinen? Asiakaspalvelu on isossa roolissa työssäsi, joten toivomme sinun olevan positiivinen, myyntihenkinen ja rautaisen asiakaspalveluasenteen omaava tyyppi, jolla on hymy herkässä. Olethan myös oma-aloitteinen ja autoista kiinnostunut tekijä - hyvä asenne on kaiken A ja O!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä. Työt tapahtuvat arkisin klo 8-17 välillä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Viikkotyötunnit 37,5h.

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla. Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/71283311