Kokki liikenneasemalle, Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoiseen keittiötiimiin vahvistusta ja tarjolla on paikka ruuanvalmistuksesta innostuneelle kokille.

Työssäsi pääset kehittämään osaamistasi sekä osallistumaan monipuolisesti liikenneasemakokin työtehtäviin. Työtehtäväsi painottuvat lounaan valmistukseen ja lounaslinjaston ylläpitoon, mutta toivomme valmiutta myös á la carte annosten valmistamiseen. Työnkuvaasi kuuluu myös muut perinteiset keittiön työtehtävät kuten esivalmistelut, keittiön siisteyden ylläpito sekä astiahuolto. Työssä katsotaan eduksesi kokemusta lounasruuan valmistamisesta sekä muusta keittiötyöskentely kokemuksesta, mutta tärkeintä on hyvät tiimityötaidot sekä positiivinen asennoituminen ajoittain hyvin hektiseenkin työhön.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavan tiimin ympäröimänä ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset varmasti kehittämään itseäsi ammatillisesti. Työtunteja on tarjolla vähintään 30h/vko, mahdollisesti myös enemmän. Työaika vaihtelee liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti välillä 7-21, pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja. Työhösi saat nykyaikaiset ja toimivat työtilat sekä tasokkaat laitteet ja välineet, joilla työnteko sujuu. Eduksesi on auto, mutta tarvittaessa julkisilla kulkeminenkin onnistuu.

Olisiko tässä seuraava askel urapolullasi? - Täytä hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi lisää.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen toimenkuvan ja työn jossa pääset kehittämään osaamistasi
      Vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa työporukassa
      Nykyaikaisen työympäristön

Toivomme sinulta

Aiempaa kokemusta keittiötyöskentelystä tai alan koulutusta
      Innostuneisuutta ja aitoa mielenkiintoa alaa kohtaan
      luotettavuutta ja hygieniapassia.

Ole pian yhteydessä jos kiinnostuit tai täytä hakemuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit halutessasi kysyä Lauralta puh. 040 158 7067 / Arkisin klo 8-16.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1305737