Perheohjaaja, Humana Avopalvelut, Varsinais-Suomi, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Palkkaus: 2557,85-2843,37€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Moi, oletko sinä meidän tuleva työkaverimme?

Haluatko tehdä monipuolisesti töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa? Pidätkö työstä, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi sekä vaikuttamaan työn sisältöön ja suunnitteluun? Entä miltä kuulostaisi viettää vaihteeksi osa työaikaa erilaisten harrastusten parissa tai metsässä nuotion äärellä osana tavoitteellista asiakasprosessia? Mikäli kuulostaa hyvältä, tämä ilmoitus on juuri sinua varten sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan huippu tyyppi, me täällä odotamme hakemustasi!

Etsimme uusia perheohjaajia kasvavaan työyhteisöömme Varsinais-Suomeen

Joukkomme koostuu monenlaisista sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisista ja meillä jokaiselle on aidosti tilaa tuoda oma persoonansa tiimiin. Työyhteisössämme tuemme toinen toisiamme, meillä et taatusti jää yksin!

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Perheohjaajan työaika painottuu iltapäiviin sekä iltoihin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työt päättyvät pääsääntöisin klo 20 mennessä. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt meillä syyskuun 2024 alussa. Aiempi aloituskohta myös neuvoteltavissa.

Perheohjaajan työnimikkeestä huolimatta me kaikki toteutamme avopalveluita laajalla skaalalla. Työlajeina ovat mm. perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö lapsille, nuorille ja aikuisille, valvotut ja tuetut tapaamiset sekä kotiin vietävät tuetun asumisen palvelut. Samaan päivään voi siis mahtua esim. Kelan lomakkeiden täyttämistä, tunnetaitojen harjoittelua, vanhemmuuskeskusteluja, lautapelimaraton ja ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakastyötä teemme sekä yksilö- että parityönä.

Työn mukana tulee tietenkin vastuuta, mutta myös merkittävästi vapautta. Saat suunnitella itse omat työpäiväsi asiakastarpeiden pohjalta sekä tehdä työtä omalla tyylillä ja persoonalla. Meillä jokainen työntekijä pääsee työssään ja sen sisällön suunnittelussa toteuttamaan omaa erityisosaamistaan ja käyttämään vahvuuksiaan. Meillä on mahdollisuus kehittyä koulutusten ja monipuolisen työnkuvan kautta. Meillä pystyt vaikuttamaan siihen, haluatko työskennellä omalla osaamisalueellasi vai kokeilla jotain uutta.

Meillä perheohjaajilla on tukenamme oma tiimi ja tiiminjohtaja. Alueemme työntekijät ovat tyytyväisiä erityisesti monipuoliseen asiakastyöhön, tiiminjohtajien tukeen, yhteiseen virkistystoimintaan ja työkavereihin.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!

Miksi Humanaan töihin?

Humana on innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja, joka ansaitsee laadukkaan työnantajamaineen. Humanalla asiakas kohdataan aina arvostaen ja toiminta on osallistavaa, avointa sekä läpinäkyvää.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- Työnohjauksen

-
Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi on mahdollista neuvotella muihin koulutuksiin osallistumisesta.

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.

- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit helposti teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Pienen tiimin ja työyhteisön tiiviin tuen

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Palkkaus

Tehtävän palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaluokan G23 mukaisesti, 2557,85-2843,37e/kk. Lisäksi on mahdollista saada henkilökohtaista palkanosaa, mikäli sinulla on erityistä koulutuksen tai työn kautta hankittua työnkuvaan soveltuvaa lisäosaamista.

Minkälaista työkaveria etsimme?

Odotamme sinulta:

- sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa (sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK, toimintaterapeutti AMK, sairaanhoitaja AMK)

- Valviran rekisteröintiä

- vähintään 2 vuoden kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä

- ajokorttia

- mahdollisuutta työskennellä iltaisin

Tässä työssä onnistuu, kun on joustava ja itsenäinen työote, positiivinen asenne, kyky oppia uutta ja ennen kaikkea hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Nyt haluamme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 9.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminjohtajat:

- Janna Aksela p. 0505716028

- Inkeri Kylänpää p. 0401525915

tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3871226-perheohjaaja-humana-avopalvelut-varsinais-suomi