Lähihoitaja, Tyks, Loimaan sairaala, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme rentoon ja iloiseen tiimiimme lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa toimimaan moniammatillisen tiimin jäsenenä yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastollemme.

Yleislääketieteen ja kuntoutuksen osastopalveluiden toiminta on akuuttia. Potilaat ohjautuvat meille terveyskeskuslääkärien vastaanotoilta, Loimaan ja Tyksin päivystyksestä ja erikoissairaanhoidon osastoilta. Olemmekin profiloituneet akuuttihoitoon. Osastoillamme hoidetaan neurologisia, sisätautisia, geriatrisia, traumatologisia, ortopedisiä ja saattohoito-potilaita.

Tehtäväkuvasi on laaja, opit joka päivä jotain uutta. Työskentelyäsi tukee moniammatillinen tiimi, siinä mukana ovat fysio- ja toimintaterapeutit. Osastollamme toimii myös osastofarmaseutti. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Toivomme sinulta innokkuutta omassa ammatissa kehittymiseen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sopeutumiskykyä ja joustavuutta. Eduksi katsomme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVe), mutta ei hätää. Järjestämme mahdollisuuden suorittaa myös lääkeosaamisen työsuhteen alussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Lähihoitajaopiskelijalta vaaditaan vähintään 60op.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2 501,00 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus- palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Eli jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja halaut liittyä joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-367-24/fi_FI