Omaisuudenhallinnan asiantuntija (INFRA), Marjetas Academy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Marjetas Academy Oy on yksi maan johtavia omaisuudenhallinnan arjen käytänteiden kehittäjiä ja asiantuntijoita. Kykymme tunnistaa tilaajan todellinen tarve, sekä sopeuttaa ja optimoida omaisuudenhallintaan käytettävissä olevat resurssit, luetaan vahvuuksiimme. Käytännössä työpäivät täyttyvätkin erilaisten käytännön pulmien ratkomisilla, koko ajan etsien uusia asiakkaidemme päivittäistoimintoja tehostavia digitaalisia ratkaisuja. Toimintamme laajentuessa haemme riveihimme lisää tekijöitä ja etsimme nyt:

Kuntokierre®- ja/tai kunnossapidon asiantuntija/ asiantuntijoita Rovaniemelle
https://www.marjetas.fi/kuntokierre/
https://www.infraweb.fi/

Kuntokierre®-asiantuntijana tuotat omalla työpanoksellasi lisäarvoa asiakkaillemme räätälöityihin omaisuudenhallinnan ja kunnossapidon palveluihin. Kuntokierre® on kuntasektorille räätälöity INFRA-omaisuuden johtamismalli, jossa avustetaan kunta-asiakkaita kokonaisvaltaisella asiantuntijapalvelulla. Tiivistettynä: selvitämme omaisuuden nykytilan, hallinnoimme omaisuudelle kertynyttä korjausvelkaa, avustamme budjetoinnissa, laadimme pitkän tähtäimen omaisuudenhallintasuunnitelman ja avustamme omaisuustiedon ylläpitämisessä tarkoituksenmukaisella tavalla. Olennainen osa toimintaa on kunnan rakennetun omaisuuden dataekosysteemiä palveleva InfraWEB avoin data-alusta.

Asiakkaamme löytyvät pääsääntöisesti eteläisestä Suomesta, joten työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Aikaisempi kokemuksesi voi olla kertynyt esimerkiksi kunnossapidon-, päällysteiden ylläpidon, tiestömittausten tai muissa vastaavissa omaisuudenhallinnan (kunnonhallinnan) tehtävissä. Myös kaupallinen ja/tai tuotantotalouden tausta soveltuu erinomaisesti.

Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta ja organisointitaitoa, sekä erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet yhteistyökykyinen, elämänasenteeltasi positiivinen ja haluat olla mukana rakentamassa liiketoiminnan kasvua yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Odotamme, että liikut luontevasti myös mukavuusalueesi ulkopuolella ja haastat itseäsi sekä kollegoitasi alueilla, missä todellisia taikoja tehdään. Kaikilta työntekijöiltämme odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työhön. Tulevat työtehtäväsi muodostetaan olemassa olevista tehtävistä, vastaamaan omia perusvalmiuksiasi ja intohimojasi. Tavoitteena on, että et "joudu" tekemään meillä töitä, vaan haluat tehdä meillä töitä!

Ketterä ja kehittyvä talomme tarjoaa osaajilleen kilpailukykyisen palkan, kannustavan ilmapiirin, nykyaikaiset työskentelyvälineet, kehittymismahdollisuudet, innostavat työtoverit ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa, sekä osallistumme muutoinkin työntekijöidemme hyvinvoinnin kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä! Esittelemme sinulle mielellämme toimintaamme toteutettujen ja käynnissä olevien projektien kautta. Omaisuudenhallinnan asiantuntijoita ei varsinaisesti valmistu oppilaitoksista, joten käytännössä oppiminen tapahtuu työtä tehdessä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Marjeta p. 050 543 0025 / jari.marjeta(at)marjetas.fi.

"Rovaniemi on itsevarmasti tulevaisuuteen katsova ja voimakkaasti kehittyvä kaupunki. Rovaniemi on rohkea ja luova arktinen pääkaupunki, pohjoisen taian ja arktisen osaamisen koti. Asukkailleen Rovaniemi on arktinen kotikaupunki, jossa pohjoinen luonto ja elämänrytmi kohtaavat urbaanin ympäristön ja kansainvälisen kuhinan", rovaniemi.fi/Tietoa Rovaniemestä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jari.marjeta@marjetas.fi