Psykologi, Coronaria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko tehdä merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ammatillisen kuntoutuksen parissa? Vahvistamme Seinäjoen tiimiä ja etsimme osaavaan joukkoomme psykologia - olet lämpimästi tervetullut meille!

Meillä pääset tekemään monipuolista työtä Kelan ammatillisen kuntoutuselvityksen palvelussa ja lisäksi myös Taito- ja Oma väylä -kuntoutuksissa. AKSE:ssa tehtäväsi on arvioida asiakkaan työ- ja toimintakykyä, osaamista, työelämävalmiuksia sekä kuntoutustarvetta keskustelukäyntien ja tutkimusten avulla. Taito-kuntoutuksessa pääset mukaan ryhmänohjaukseen pienellä tuntimäärällä kuukaudessa, kun taas Oma väylässä yksilötapaamiset kuuluvat pienissä määrin tehtävänkuvaasi. Asiakkaan verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö kuuluu olennaisena osana tehtävänkuvaasi. Mikäli monipuolisuus työssä on oma juttusi, tämä tehtävä voisi olla sinun!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen noin 40-60 % työajalla. Myös kokoaikainen työ on mahdollinen. Kuntoutusta tehdään arkisin 7-17 välillä toimipisteellä ja osittain etänä. Tehtävässä työskentelet osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu muun muassa ammatillisia kuntoutusohjaajia, sosionomeja, toimintaterapeutti, työelämän asiantuntijoita, lääkäri ja palvelupäällikkö.

Voit lukea lisää palveluista nettisivuillamme. AKSEsta löydät tietoa täältä, Oma väylä -kuntoutuksesta täältä ja Taito-kuntoutuksesta täältä.

Löydä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Meillä jokaisen elämäntilanne otetaan huomioon. Käytössämme on joustava työaika arkisin, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työsuhdemuotoa tai työaikaa voidaan muokata elämäntilanteesi muuttuessa, koska meille on tärkeää löytää sinulle sopivin ratkaisu. Olemme ylpeitä siitä, että meillä tehdään töitä moniammatillisesti ja joustavasti.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

- Huolellisen perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.

- Mittava henkilökohtainen koulutusbudjetti.

- Viikoittaiset sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutuksen koulutuskalenterin Profession kautta.

- Kattavat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan.

- Laadukkaat työvälineet ja tilat käyttöösi.

- Laajan materiaalikirjaston terapiatyön toteuttamisen tueksi.

- Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Menestyäksesi työssä tarvitset:

- Psykologin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.

- Vähintään 6 kuukauden työkokemusta yli 16-vuotiaiden neuropsykiatrisesta kuntoutus- tai hoitotyöstä viimeisen 5 vuoden aikana sekä kiinnostusta ammatilliseen kuntoutukseen.

- Ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta tarvittaessa.

- Joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.

- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

- Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Hae tänään ja liity Coronarian tiimiin

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/psykologi/DgKGEp

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Johanna Matilainen p. 0444676140 tai johanna.matilainen@coronaria.fi ja rekrytointikoordinaattori Miia Suomi p. 0401498401 tai miia.suomi@coronaria.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/psykologi/DgKGEp