Sähköasentaja, Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme kokenutta sähköasentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laitetaanko siis tuspooli taskuun ja ruvetaan hommiin?

Työtehtäviisi kuuluvat korjaukseen, kunnossapitoon ja perusparannukseen liittyvät sähköasennustyöt eri ikäisissä kiinteistöissä. Tästä johtuen toivommekin, että sinulla on laaja-alaista kokemusta sähköasennuksista, monipuolisia kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti itsenäisten tehtävien äärellä, mutta yksin et joudu pakertamaan. Avuksesi saat nimittäin osaavat työkaverit sekä jatkuvan tuen kokeneelta esihenkilöltäsi. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla, sekä järjestelmillä. Tekniikalla tehdään töitä rennolla asenteella ja hyvällä meiningillä. Meillä töitä tehdään arkipäivisin, joten illat ja viikonloput voit omistaa muille itsellesi tärkeille asioille. Noudatamme sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta- ja hierontaedut. Yrityksemme on kiinteistöpalveluiden monialayritys ja sähköpalvelumme toimivat kiinteistöhuollon tukena. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja arvon säilymiseen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin otathan rohkeasti yhteyttä! Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian, mutta tarkempi töiden aloitusaika on kuitenkin sovittavissa.

Jaakko Pihlajaniemi vastaa puhelintiedusteluihin arkisin klo 13.00-16.00. Jaakon tavoitat numerosta 010 8216 075.

Haethan tehtävään sähköisen hakulomakkeen kautta. Toimi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista.

Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sahkoasentaja/8rqO3y