Sairaanhoitaja, Sote-keskus, Nakkila, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimimme monialaisen tiimimallin mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu hoidon tarpeen arviointia puhelimitse sekä itsenäistä hoitajanvastaanoton pitämistä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa hoitotyötä lääkärinvastaanoton tiimissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Tarjoamme liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Valitulla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja hänen tulee olla merkitty Valviran terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työaika kokoaikainen päivätyön luonteinen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme tuottamaan laadukasta hoitoa asukkaillemme!

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-03-91-24/fi_FI