Kokki, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset työpaikat ravintola-alalta!

Oletko jo makustellut ravintola-alan työtehtävissä ja janoat lisää oppeja ja kokemusta? Onko sinulla jo työ, mutta haluaisit silloin tällöin lisätunteja nykyisten töiden rinnalle? Oletko vaihtanut alaa mutta kaipaat välillä ravintolan sykkeeseen, sinne missä tapahtuu ja parhaat työmuistot syntyvät? Mikäli vastasit kyllä, tämä on sinulle!

Etsimme keikkakokkeja Ouluun ja lähialueille kaiken kokoisille asiakkaille aina yksittäisistä ravintoloista suuriin yksikköihin!

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin ravintoloihin ja tapahtumiin. Vuorot voivat olla joko a la carte keittiön sykkeessä lauantai-iltana, isossa bankettitilaisuudessa kokoamassa annoksia, palvelukeittiössä pitämässä huolta asukkaiden lounaan tarjoilusta tai grillissä kesätapahtumien tiimellyksessä. Työ on joustavaa keikkatyötä, mutta palkkaamme myös tekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin! Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä kokoaikaisesti, mikäli oikea paikka osuu kohdalle.

Toivomme hakijalta jo aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä, asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä rohkeaa heittäytymistä erilaisiin tilanteisiin. Vaatimuksena on alan koulutus, sujuva suomen kielen osaaminen sekä täysi-ikäisyys.

Palkkauksessa sovellamme asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta.

Löydä unelmiesi duuni ravintola-alalta ja täytä avoin hakemus!

Hakeminen

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian. Valitut henkilöt työllistyvät Eezy Henkilöstöpalveluille.

Eezy Henkilöstöpalvelut:

Hanna Toivola
HR-asiantuntija
hanna.toivola@eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/517798936