Gemenskapshandledare, Svenska bildningstjänster, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Palkkaus: 2795,91€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Resultatenheten Svenska bildningstjänster fastanställer en gemenskapshandledare som arbetar i skolorna för att främja elevernas känsla av gemenskap i skolan. Fokus i arbetet ligger på tryggheten i skolorna och arbetsinsatsen riktas till akuta krissituationer i olika skolor. Gemenskapshandledaren arbetar planenligt sida vid sida med skolans egen personal och i tätt samarbete med skolans rektor så att arbetet bildar en helhet med skolans övriga insatser. Gemenskapshandledaren arbetar huvudsakligen i olika skolor men arbetet kan också inkludera vissa mer konsultativa delar. Arbetet under skolornas lovtider planeras så att det kommer till nytta för barn och unga.

Uppgiften är ny och noggrannare planering av detaljerna görs tillsammans med den finska utbildningen som anställer en person till motsvarande uppgifter. Eftersom de finska skolorna är flera än de svenska skolorna kan svenska sidans gemenskapshandledare delvis arbeta också i de finska skolorna. I vissa situationer kan dessa två gemenskapshandledare eventuellt också arbeta som par.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med ungdomar, som arbetar lösningsorienterat och har hög stresstålighet i en krissituation. Därutöver har du goda samarbetsfärdigheter, ett självständigt, initiativrikt och flexibelt arbetsgrepp.

Arbetsplats och adress: olika skolor i Esbo
Arbetstid: 38 h 15 min / vecka
Jobbet är tillsvidare

Behörighetskrav:
lämplig högskoleexamen

Vi förutsätter:
erfarenhet av arbete med ungdomar
lösningsorienterat arbetssätt
hög stresstålighet i en krissituation
utmärkta kunskaper i svenska
goda kunskaper i finska

Vi värdesätter:
samarbetsfärdigheter, ett självständigt, initiativrikt och flexibelt arbetsgrepp.

På Esbo stad är alla dina arbetsdagar meningsfulla: du förbättrar invånarnas vardag!

Vi uppskattar ditt kunnande och uppmuntrar dig att upprätthålla och utveckla din yrkeskunskap. Vi möjliggör detta genom att erbjuda mångsidig fortbildning, och vi stöder till exempel studier i finska. Vi erbjuder dig även goda personalförmåner för bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor och vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi har förbundit oss vid att förverkliga likabehandling och mångfald i vår arbetsgemenskap. Vi vill anställa yrkesutbildade personer i olika åldrar och av olika kön, som tillhör till olika språk-, kultur- och minoritetsgrupper.

Du kan också fråga om förhållandena på arbetsplatsen (till exempel om du har särskilda behov) anonymt. Skicka dina frågor till keha.rekrytointi@espoo.fi. Vi utreder saken utan att avslöja din identitet för chefen.

Läs mer om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:etunimi.sukunimi@espoo.fi