Peruskoulun biologian ja maantiedon päätoiminen t, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kauklahden koulu on noin 390 oppilaan yläkoulu. Koulussa opetetaan vuosiluokkia 7-9. Kauklahden koulu opettaa ja kasvattaa oppilaita niin, että he saavat edellytykset toisen asteen opiskelupaikkaan. Korostamme hyviä tapoja arjen eri tilanteissa sekä yhteistä vastuuta työyhteisöstä ja luontoympäristöstä.

Lukuvuosi jakautuu neljään jaksoon, joten oppilaiden työjärjestykset vaihtuvat neljä kertaa lukuvuodessa. Oppitunnin pituus on 60 minuuttia, paitsi liikuntatunnit ja valinnaiset aineet, joissa se voi olla 90 minuuttia. Osa oppiaineista opetetaan lukuvuoden aikana hajautetusti.

Haemme joukkoomme tiimityöskentelyyn tottunutta opettajaa.

Kauklahden koulu
PL 3522
02070 ESPOON KAUPUNKI
Hansakallio 2
02780 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on vakinainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2024.

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun biologian ja maantiedon lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-949-24/fi_FI