Peruskoulun käsityön päätoiminen tuntiopettaja, N, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peruskoulun käsityön päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus Nöykkiön koulussa. Koulussa on nelijaksojärjestelmä, oppitunnit ovat kaksoistunteina vähintään 90 minuutin mittaisia. Työtehtävässä on oppitunteja välillä 16-24 ja mikäli hakijalla on pätevyys käsityön lisäksi jonkun muun oppiaineen opetukseen, työtehtävään voidaan sopimuksesta sisällyttää myös tämän aineen opetustunteja.

Nöykkiön koulu on noin 550 oppilaan yläkoulu, noin 18 km:n etäisyydellä Helsingin keskustasta ja noin 6 km:a sekä Espoon Keskuksesta että Matinkylän metroasemalta. Etäisyys Lippulaivan metroasemalle on 2.7 km ja Länsiväylälle noin 2 km.

Koulussa on painotettua opetusta matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa, kaksikieliset osittain englannin kielellä opiskelevat luokat sekä kaksi oppimisen erityisvaikeuksia kuntouttavaa erityisluokkaa (Evy), joiden oppilaita opiskelee jaksoittain integroituneina yleisluokkien ryhmissä ja joiden oppitunneille voidaan toisaalta oppiainekohtaisesti sijoittaa opiskelemaan yksittäisissä oppiaineissa tukea tarvitsevia oppilaita.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 23, 02330 Espoo.
Työaika: OVTES:in mukainen.
Tehtävä on määräaikainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun käsityön lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme valmiutta opettaa molempia käsityön osa-alueita erityisesti 7. luokan käsityöopinnoissa Arvostamme myös valmiutta ja kelpoisuutta jossakin muussa peruskoulussa opetettavassa oppiaineessa sekä valmiutta opettaa oppiaineitaan tarvittaessa englannin kielellä muutamassa opetusryhmässä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-993-24/fi_FI