Peruskoulun päätoiminen tuntiopettaja erityisluok, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjois-Tapiolan koulu on uusi yhtenäinen peruskoulu hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoon Tapiolassa. Oppilaita on noin 850 ja henkilökuntaa reilu 120. Koulurakennus on valmistunut kesällä 2022, joten tilat ja välineet ovat moderneja.

Haemme oman koulun erityisluokkaan erityisluokanopettajaa ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Luokassa voi olla oppilaita luokka-asteilta 1-4. Oppilaat integroituvat ison ryhmän tunneille aina, kun se on perusteltua. Luokassa on avustajaresurssia.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, aktiivisen ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa uusia opettajia tuetaan ja opettajilla on mahdollisuus niin oman osaamisensa kuin koulun toimintakulttuurinkin kehittämiseen.

Koulun nimi ja osoite: Pohjois-Tapiolan koulu, Sepontie 4, 02130 Espoo.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2024.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävässä edellytetään kykyä vastata erityisen tuen oppilaiden opetuksen ja tuen järjestämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- kokemusta erityisluokanopettajan tehtävistä luokka-asteilla 1-6
- vahvoja tiimityötaitoja
- joustavaa työotetta
- kykyä hyödyntää nykyaikaisia opetusmenetelmiä ja välineitä

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1001-24/fi_FI