Kierrätyskoneenhoitaja, Suominen Kuitukankaat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yli 18-vuotiaita reippaita, huolellisia ja ahkeria henkilöitä töihin Suominen Kuitukankaat Oy:n tuotantoon Nakkilaan käyttämään kierrätyskoneitamme. Toivomme hakijoilta kykyä omaksua uusia asioita, positiivista asennetta sekä laadukasta työotetta ja riittävää suomenkielentaitoa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotannon parista sekä vuorotöistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Määräaikainen työsuhde alkaa touko-kesäkuussa 2024 ja kestää ainakin vuoden 2024 loppuun saakka.

Toimintamme on prosessiteollisuutta ja työympäristöämme leimaa turvallisuus ja puhtaus. Kierrätyskoneenhoitajan tehtäviin kuuluu mm. materiaalin hakeminen ja syöttäminen koneelle, koneiden puhdistus, materiaalikirjanpito, laatuluokittelua ja rullatavaran pakkaamista yms. Työ on itsenäistä ja vaatii tekijältä itseohjautuvuutta. Työ on keskeytymätöntä vuorotyötä 12-tuntisessa vuorojärjestelmässä. Töitä tehdään 12 tuntia neljänä päivänä (kaksi aamua klo 06:00-18:00 + kaksi yötä klo 18:00-06:00), jonka jälkeen kuusi päivää vapaata. Noudatamme tekstiili- ja muotiteollisuuden työehtosopimusta.

Miksi valita Suominen?

- Suomisen yhtenä strategisena painopisteenä on olla hyvä työpaikka. Se tarkoittaa sitä, että töissä vallitsee positiivinen energia, henkilöstö on sitoutunutta, jokainen tekee mitä lupaa, ollaan reiluja ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti.

- Turvallinen työpaikka sekä henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia. Kannustamme jokaista luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelemaan asioista avoimesti. Työskentelykulttuurimme on joustava.

- Hyvät työsuhde-edut: mm. kattava työterveyshuolto, ePassi, sairauskassa

Lue lisää Suomisesta www.suominen.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.5.2024. Ensimmäiset haastattelut pidetään jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! Huomioimme vain hakemukset, joiden kaikki kohdat on täytetty huolellisesti.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Pilvi Virtanen, Senior Specialist, HR numerosta 044 561 1619.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kierratyskoneenhoitaja/DGnPVW