Kulttuurituottaja, Jakobstads stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kulttuurituottaja järjestää, avustaa ja koordinoi kulttuuri- ja taidetapahtumia yhteistyössä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden yksikköjen kanssa. Kulttuurituottaja kuuluu vapaan sivistyksen ja taiteen perusopetuksen yksikköön ja työskentelee yhdessä muiden tuottajien, hanketyöntekijöiden ja Sinfonietta koulutusorkesterin kanssa Campus Allegron koulutus- ja kulttuurikorttelissa, Pietarsaaren kaupungin ydinkeskustassa.

Työ on osallistavaa ja kulttuurihyvinvointia tukevaa koordinointia. Kulttuurituottaja kehittää ja järjestelee myös julkisen taiteen hankkeita yhteistyössä poikkihallinnollisen työryhmän kanssa.

Odotamme kulttuurituottajalta projektinhallintataitoja, tiimityötaitoja sekä viestintä- ja markkinointiosaamista. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää kulttuuri- ja taidealan tuntemusta sekä alan työkokemusta. Hakijalta edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme innostavan ja täysin uudenlaisen työympäristön sekä osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluita.

Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valittavan tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Kulttuurituottajan tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset pyydetään mahdollisessa haastattelussa.

Tervetuloa Pietarsaareen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/592502/fi_FI