Ohjaajia, Solum Maahanmuutto, Kemin vastaanottoke, Hemcare Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan joukkoomme!

Tervetuloa työskentelemään kanssamme Kemin vastaanottokeskukseen. Etsimme joukkoomme ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen (1-4kk). Kemin vastaanottokeskus on asuntopohjainen aikuisten ja perheiden vastaanottokeskus. Tarjoamme Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta vastaanottolain mukaisia palveluja kansainvälistä suojelua hakeville ja tilapäistä suojelua saaville henkilöille.

Ohjaajan tehtävänä on järjestää asiakkaiden majoituspalvelut, sekä tarjota vastaanottokeskuksen asiakkaille ohjausta ja neuvontaa, joka edistää ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta. Työssä pääsee hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamista. Tehtäviä räätälöidään ohjaajien osaamisen, kiinnostuksen ja koulutustaustan mukaan. Työssä pääsee osaksi moniammatillista tiimiä.

Positiivinen ja reipas työote ja kyky sietää yllättäviäkin muutoksia edesauttaa työssä. Päivätyö arkisin välillä 8-16.

Työssä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Solum - kotimainen suunnannäyttäjä
Tarjoamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme monipuolisen, kotimaisen ja ihmisläheisen ympäristön, jossa panostetaan kehitystyöhön sekä ihmisten hyvinvointiin.

Mitä me teemme?
Tuotamme ihmisen arvoisia maahanmuutto- ja lastensuojelupalveluja, mielenterveys- ja päihdepalveluja sekä tarjoamme palveluasumista ikäihmisille. Toimintamme kattaa yli 20 asumisyksikköä eri puolella Suomea ja meillä työskentelee yli 600 hyvinvointialan ammattilaista.

Tule mukaan tekemään ihmisen arvoisia palveluja!

Lue lisää meistä
www.solum.fi
@solumyhtiot
#solumilaiset

Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jarmo.talvensaari@hemcare.fi
Otsikoi hakemus: Oma nimi + kesätyö
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jarmo.talvensaari@hemcare.fi