Henkilöstöpäällikkö, Loimaan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Henkilöstöpäällikön tehtävänä on henkilöstöhallintomme ja -palvelujemme ohjaaminen ja johtaminen sekä henkilöstömme työkyvyn ja työhyvinvoinnin ohjaus ja koordinointi.

Henkilöstöpäällikkö toimii työnantajan edustajana henkilöstö- ja yhteistoiminta-asioissa sekä KT-yhteyshenkilönä. Hän on johtoryhmämme jäsen.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus vaativissa hallintotehtävissä. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, esimiestaitoja sekä järjestelykykyä.

Odotamme kunta- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta sekä alan lainsäädännön ja virka- ja työehtosopimusten hallitsemista. Sinulla on valmius kehittää henkilöstöpalvelujamme ja ohjata henkilöstömme työhyvinvointia.
Tehtäviin sisältyy myös asukkaiden hyvinvoinnin edistämisen ja koordinoinnin tehtäviä.

Virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.
Virkaa täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597534/fi_FI