Puheterapeutti, Kommunikointikeskus Kipinä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei Etelä-Suomen puheterapeutti!

Jos olet haaveillut työstä pienessä, lämminhenkisessä yhteisössä, jossa sinut tunnetaan ja sinuun luotetaan, tule meille. Tiimimme kaipaa uutta puheterapeuttia.

Mikä Kipinäkeskus?

Kommunikointikeskus Kipinä Oy on puheterapeuttien johtama terapia- ja innovaatiokeskus. Kipinäkeskuksen tavoite on olla yhteiskunnallisesti vaikuttava yritys ja paras mahdollinen työpaikka kuntouttaville puheterapeuteillemme. Tuotemyynnin ja koulutustoiminnan puolella Kipinäkeskus toimii myös kansainvälisesti jo kolmessa eri maassa.

Jo kymmenen vuoden ajan Kipinäkeskuksen merkittävin vahvuus on työntekijöidemme mukaan ollut työyhteisömme. Kipinäkeskus on perhemäinen yritys, jossa on lämmin työilmapiiri ja avuliaat, mukavat työkaverit. Asiat hoidetaan mutkattomasti ilman liiallista hierarkiaa. Puheterapeuttiomistajat työskentelevät yrityksessä ja ovat läsnä arjessa, joten tuki ja kuuntelevat korvat ovat aina lähellä työssäsi.

Tarjoamme sinulle

-kohtuullisen vuositerapiatavoitteen (n. 13 terapiaa/viikko)
-kokonaispalkitsemisen mallin, jossa puheterapeuteilla oma tavoitepalkkio
-kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä oman mentorin
-esihenkilön, joka on itsekin puheterapeutti ja tuntee kliinisen työn
-mahdollisuuden rakentaa itsellesi juuri sopiva asiakaspaletti
-terapiasihteerin työpanoksen, jota voit käyttää työn juokseviin asioihin ja terapiamateriaalin suunnitteluun ja askarteluun
-kaikki Kipinäkeskuksen tuotteet ja laaja terapiamateriaalipankki terapiatyön tueksi (Roihusten laaja tuoteperhe, Hehku kuvakommunikoinnin ohjauksen työkalu, Kipinää puheen kuntoutukseen ja kuvakommunikoinnin apuvälineet)
-reilun vuosittaisen koulutusbudjetin ja mahdollisuuden laajaan kouluttautumiseen
-erittäin kattavan työterveyshuollon

Mitä etsimme?

Etsimme joukkoomme puheterapeuttia, jonka pääasiallinen työtehtävä on kuntouttaa lapsiasiakkaita liikkuvana puheterapeuttina päiväkodeissa ja asiakkaiden kotona. Voit olla vastavalmistunut tai omata pidemmän kokemuksen. Asiakassuhteet ovat pitkäkestoisia ja kuntoutusjaksojen aikana tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden lähiympäristöjen kanssa. Sinulla ei tarvitse olla erityistä kokemusta puhetta tukevasta ja korvaavasta kommunikaatiosta.

Kuntoutustyön ohella saat aitiopaikan kurkistaa sisälle Kipinäkeskuksen tuotteiden ja palveluiden kehittämistyöhön.

Milloin?

Työn aloituksen ajankohta on joustava. Huomioithan, että työ edellyttää oman auton käyttöä, sillä useimmat asiakaskäynnit toteutuvat asiakkaan lähiympäristössä (työajoista maksetaan kilometrikorvaukset).

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joten soita rohkeasti Iinalle (toimitusjohtaja Iina Heikurainen 050 5676 649), mikäli haluat tietää paikasta lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:iina@kipinakeskus.fi