Kaivosinsinööri, Sotkamo Silver Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaivossuunnittelija Sotkamo Silver Oy - Sotkamo

Sotkamo Silver Oy on paikallinen ja vastuullinen Hopeakaivos. Tehtävämme on "Löytää, louhia ja luoda - metalleja ja arvoa" ja olemme mukana modernin yhteiskunnan luomisessa tuottamalla sen tarvitsemia metalleja. Toimintaamme ohjaavat arvot Vastuullisuus (Be responsible) ja Paikallisuus (Be local).
 Lisätietoja yhtiöstä www.silver.fi

Haemme

KAIVOSSUUNNITTELIJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Tehtäväsi on vastata maanalaisen kaivoksen ja avolouhoksen kokonaisvaltaisten suunnitelmien laadinnasta. Toimit myös muissa kaivostoiminnan kehittämistehtävissä.
Tehtävässä odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, kokemusta maanalaisesta kaivostoiminnasta ja Surpac -osaamista.
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, loistavat työkaverit, jotka auttavat ja ovat tukenasi, kilpailukykyisen palkan ja hyvän työterveyshuollon.
Toimipaikka sijaitsee Sotkamo Silverin kaivoksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Pasi Määttä, puhelin 040 744 0926.
Hakemukset ja CV 8.5.2024 mennessä osoitteella "haku@silver.fi". Hakemukseen maininta "Kaivossuunnittelija". Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule käymään - jää asumaan!
Sotkamossa työ, asuminen ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti. Meillä voit nauttia jokaisesta hetkestä kuin lomapäivästä omassa tahdissasi. Hyvät palvelut ja miltei rajattomat vapaa-ajan mahdollisuudet ovat meille arkipäivää. Myös kuvankaunis luonto harjuineen, hiekkarantoineen ja jylhine metsineen kuuluu arkeemme. Lue lisää https://www.kotipesasotkamo.fi/ #lomalla365#
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.silver.fi