Kirjanpitäjä VAKITUINEN, FORSSA, Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme suoraan työsuhteeseen asiakkaallemme, kyseessä ei siis ole vuokratyösuhde. Tarjolla vakituinen, kokopäiväinen työ.

1. Duuri-tiimin kuvaus Balanssista työpaikkana

Jos etsit työpaikkaa, jossa arvostetaan laadukasta työntekoa ja kunnioittavaa ilmapiiriä enemmän kuin melua ja kyynärpäätaktiikkaa, Balanssin työyhteisö todennäköisesti sopii sinulle. Työsuhteet ovat kautta linjan pitkät. Henkilöstöä palkitaan muun muassa erinäisillä työsuhde-eduilla ja palkkatoiveet huomioidaan.

Duuri-tiimi suosittelee vahvasti kyseistä työpaikkaa. Olemme samoissa tiloissa ja kyseisen tilitoimiston tyytyväisiä asiakkaita itsekin. Muille Yrityskehityksen väelle on tuttu näky koko työyhteisö yrittäjää myöten kahvittelemassa aulan kahviossa vakioaikoina. Lämmin tunnelma välittyy.

Työehdot määräytyvät taloushallintoalan työehtosopimuksen mukaan ja palkkatoiveita otetaan vastaan.

Laskentapiste Balanssi Oy sijaitsee Forssan Yrityskehityksen Business Parkissa Koulukatu 13:ssa.

2. Balanssin oma kuvaus toiminnastaan

Laskentapiste Balanssi Oy on pitkät perinteet omaava tilitoimisto Forssassa. Palveluvalikoimamme sisältää kaikki tilitoimiston palvelut, jotka ovat saatavilla sekä perinteisessä että sähköisessä muodossa. Kokeneet kirjanpitäjämme ovat olleet tekemisissä useiden eri toimialojen kanssa. Tunnemme hyvin erilaiset kirjanpitoon liittyvät käytännöt. Tämä mahdollistaa myös mahdollisimman laaja-alaisen palvelun eri asiakkaillemme Forssassa ja lähialueilla.

Huolimatta siitä onko kyseessä aloittavan yrityksen ensimmäinen kirjanpito vai yrityksen lopettamiseen liittyvät toimenpiteet, palvelemme sinua yrityksen elinkaaren alusta loppuun asti.

3. Vaatimukset hakijalle

Toivomme hakijalta kokemusta itsenäisestä tilinpäätöstyöskentelystä, mielellään tilitoimistossa. Edellytämme mahdollisuutta palvella asiakkaita toimistolla, pelkkä etätyö ei siis tule kysymykseen. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kieli. Olemme kiinnostuneita kuulemaan lisää tutkinnoistasi, työkokemuksestasi ja tutustumaan sinuun ihmisenä. Palkkatoiveita otetaan myös vastaan. Nähdään haastattelussa!

4. Rekryprosessin kuvaus

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy hoitaa hakijoiden esikarsinnan ja ensimmäisen kierroksen haastattelut ja esittelee varteenotettavat hakijat asiakkaalle. Hakuaika päättyy 3.5.2024 mutta pidätämme oikeuden päättää haku aiemmin sopivan henkilön löydyttyä.

Ensimmäinen haastattelukierros käynnistyy välittömästi. Hakijoille pidetään yksityiset haastattelut Duuri-tiimin toimistolla.

Asiakas pitää itse työhaastattelujen toisen kierroksen jatkoon valituille.

Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta plussaa on jos voit aloittaa suhteellisen nopeasti, mahdollisesti jopa jo touko-kesäkuun aikana.

Pidätämme oikeuden tarkistaa valitun luottotiedot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://duuritiimi.likeit.fi/apply/1119863