Hammaslääkäri Helsingin Lauttasaareen, Oral Hammaslääkärit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Lauttasaaren Oralin tiimiin työkaveriksi hammaslääkäriä.

Me Oralissa keskitymme 1600 asiantuntijamme voimin suomalaiseen suun terveyteen - meitä jokaista ammatillisesti yhdistävään intohimoomme. Siksi voimme luvata sinulle työyhteisön, jossa voit todella tuntea olevasi omiesi joukossa. Olemme tyytyväisten työntekijöiden työyhteisö, jolle on myönnetty myös Great place to work -sertifikaatti. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin - myös silloin, kun et ole töissä.

Ottaisitko siis urasi seuraavan askeleen hyvässä seurassa, omiesi joukossa?

Lauttasaaren asemamme sijaitsee onnellisten saarella loistavien kulkuyhteyksien varrella, metroaseman välittömässä läheisyydessä. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluu yleishammaslääkäreiden lisäksi kattava erikoishammaslääkäriverkosto. Kanssamme pääset toteuttamaan ammattitaitoasi korkeimmalla mahdollisella tasolla, kehittämään osaamistasi laajan koulutustarjontamme kautta ja keskittymään siihen, mikä sinua eniten motivoi. Oletko urasi alussa vai kokenut konkari? Saat meiltä alan parhaat kollegat, laitteet, työvälineet - ja mielestämme ehdottomasti parhaat ja mielenkiintoisimmat asiakkaat. Mielenkiintoisen urapolun lisäksi tarjoamme sinulle hyvän ansainnan. Meillä on aina aikaa sinulle- ja ammattitaidollesi.

Anna meidän räätälöidä sinulle paras työarki ja pitää sinut kiireisenä, jos niin haluat.

Jätä siis hakemuksesi tai kysy lisää - meillä on aina aikaa sinulle.

Heidi Viitamaa

liiketoimintapäällikkö

Puh 045 217 9787

heidi.viitamaa@oral.fi

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava yhteisö ja konserniin kuuluu myös Oral Hammaslaboratorio Oy. Oral on osa kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö.

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä:

Urasivumme (https://ura.oral.fi/#/)

Great Place to Work -sertifiointisivumme (https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/oral-hammaslaakarit/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.oral.fi/jobs/3937565-hammaslaakari-helsingin-lauttasaareen