Tuotanto-operaattori, Rauma, Adecco Finland Oy/Rauman toimisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 12€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotanto-operaattori, Rauma

TYÖTEHTÄVÄ

Tuotanto-operaattorina työskentelet Rauman keskustan tuntumassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa linjastokoneiden käytössä. Huolehdit tuotannon raaka-aineiden riittävyydestä, tuotteiden pakkauksesta ja tarvittaessa teet pienimuotoisia huoltoja laitteisiin. Työskentelet osana tiivistä tuotannon tiimiä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro on klo 14-22, viikkotyötunteja sinulle kertyy 37,5h / viikko. Työsuhde on määräaikainen ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä vakituiseksi työntekijäksi yritykseen.

Tuotanto-operaattorina tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- linjastokoneiden valvonta ja käyttö
- raaka-aineiden syöttö
- pakkaustehtävät
- pienet laitehuollot

Tuotanto-operaattorina työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä tuotannon operoinnin moniosaajaksi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja osaamisen kehittyessä pystyt työskentelemään monipuolisesti tuotannon eri tehtävissä. Asiakasyrityksemme on luotettava kumppanimme, joka huolehtii yhdessä kanssamme työsi sujuvuudesta. Kyseessä on menestyvä raumalainen kasvuyritys, joka pystyy mahdollisesti tarjoamaan sinulle vakituisen työsuhteen määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tehtävästä maksettava palkka määräytyy työehtosopimuksen sekä aiemman työkokemuksesi perusteella. Tehtävästä maksettava lähtöpalkka on noin 12 euroa / h.

- kokemuksesi huomioiva palkkaus
- luotettava työpaikkayritys
- mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta työskentelystä teollisuudessa, työn tai vapaa-ajan kautta hankittua ymmärrystä erilaisista mekaanisista vikakorjauksista, reipas työskentelyasenne ja halukkuus oppia sekä sitoutua tähän tehtävään pitkäksi aikaa.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- Kokemusta teollisuuden tehtävistä
- ymmärrystä mekaanisista koneista
- reipas työskentelytapa
- halu oppia ja sitoutua

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 5.5.2024 mennessä Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo, Adecco 040-664 1447

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Tuotanto-operaattori, tuotantotyö, teollisuustyö, teollisuus, tuotanto, operaattori, Rauma Adecco
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=4ae489cffb2b7bd7430a6bcc3be280b5&jobboardsource=MOL