A la carte -tarjoilija/baarimestari, VALO Operator Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia? Pistätkö energisen ja rohkean persoonasi peliin jokaisessa hetkessä? Luomme yhdessä asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa.
Bistro ELO on laadukas rento skandityylinen bistro VALOn sydämessä. Hemmottelemme vieraitamme aamiaisesta illalliseen vuoden jokaisena päivänä. Kala- ja kasvispainotteinen menumme koostuu kauden parhaista, pohjoismaisista raaka-aineista. Viinilistamme houkuttelee eurooppalaisilla luomu- ja biodynaamisilla viineillään.
Tutustu Bistro ELOon: https://bistroelo.fi/
Sinulta pitäisi luonnistua baarityöskentely sekä cocktailit. Lisäksi tarvitsemme vahvaa a la carte -osaamista.
VALOn tiimissä pääset toteuttamaan a la carte -työn lisäksi monipuolisesti erilaisia tapahtumia, lounaita ja kokouksia. Olet kiinnostunut hyvästä ruuasta, tunnet viineistä jo ainakin perusteet ja olet luonteva asiakastyössäsi. Työskentelet pääasiassa iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin. Bistro ELOssa pääset osaksi hymyilevää ja osaavaa tiimiä.
Tarjoamme sinulle
toistaiseksi voimassaolevan ja kokoaikaisen työsuhteen
mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja vastuullisessa ympäristössä
mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huipuksi
hyvän työilmapiirin ja huikeat työkaverit
henkilöstöetuna mm. kansainväliset majoitusedut yli 2500 hotellissa 75 maassa.
Hae rohkeasti mukaan tiimiimme! Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun saamme hakemuksia ja täytämme paikkoja heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä! Lähetä hakemuksesi suoraan Leenalle ja liitä mukaan CV:si, leena.sandoval@valo.fi
Mikä on VALO? VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut, ja hotelli, jota elävoittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille - VALO tarjoilee kokemuksia.
Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka.
Tutustu VALOon: www.valo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:leena.sandoval@valo.fi