Sähköasentajia, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia sähköasentajia eripituisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviä on tarjolla teollisuudessa ja rakennusalalla. Soveltuva sähköalan koulutus sekä aikaisempi asennuskokemus ovat menestyksen eväitä tehtävässä, mutta olemme valmiita palkkaamaan myös oppimiskykyä ja asennetta. Sujuva ja turvallinen työskentely edellyttää suomen kielen taitoa. Ajokortti on välttämätön työn päivittäisen organisoinnin onnistumiseksi. Eduksi katsomme EA1 koulutuksen.

Työtehtävissä korostuvat erityisesti huolellisuus ja tarkkuus. Toimimme päivittäin asiakasrajapinnassa, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työmme on liikkuvaa sekä itsenäistä ja siksi vastuuntunto ja oma-aloitteisuus ovat työssä menestymisen tae.

Hakuaika päättyy 19.05.2024 klo 23:59. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tule siis verkostoitumaan kanssamme, ja saat tulevaisuudessakin työtarjouksia ennen kuin ne tulevat yleiseen hakuun!

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/517340339