Lounaskahvilan yrittäjä, Suinulan kyläyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nykyisen yrittäjän suunnatessa kohti uusia haasteita
Suinulan kyläyhdistys ry hakee uutta yrittäjää lounaskahvila Suinutupaan.

Olisitko se Sinä? Jos haluat ensin kokeilla lounaskahvilan yrittäjyyttä, vaikka vain kesäkaudenkin ajan, olemme kiinnostuneita neuvottelemaan kanssasi juuri Sinun ideoistasi. Hommiin pääsisit jo kesäkuulla. Toki mielellämme vuokraamme Suinutuvan pidempiaikaiseen toimintaan.

Suinutupa sijaitsee Jämsän Suinulassa kylän keskustassa, Mänttä-Halli tien varrella. Tie on vilkkaasti liikennöity ja siinä liikkuu mm. paljon työmatkaliikennettä.

Suinula on vireä ja aktiivinen kylä. Olimme vuoden 2022 Keski-Suomen kylä ja viime vuonna saimme valtakunnallisen kunniamaininnan vilkkaasta kylätoiminnastamme. Matkaa Halliin on noin 8 km ja Mänttään 16 km. Suinulan kyläyhdistys ja Nuorisoseura Nysä järjestävät paljon erilaisia tapahtumia, jotka houkuttelevat kylälle vierailijoita isommaltakin alueelta. Myös kesäasutus on laajaa.

Kahvila on rakennettu vuonna 2002. Laajennus rakennettiin 2020. Pinta-alaltaan nykyinen rakennus on n. 60 m2. Asiakaspaikkoja kahvilassa on 18. Kesällä myös aidattu piha-alue on käytössä.
Kahvila vuokrataan täysin varusteltuna nykyaikaisilla keittiövarusteilla, joista suurin osa on uudistettu viime vuoden aikana ja käytössä on mm. astianpesukone, pakastin, jääkaappi, kylmäkaappi, vitriini, induktiohella-kiertoilmauuni yhdistelmä ym. Varusteluun kuuluu myös hyvin kattava astiasto noin 25 hengelle. Lähes kaikki on siis valmiina, mahdolliset tarvittavat investoinnit ovat hyvin pieniä.

Lisätietoja ja kuvia löytyy myös Suinutuvan Facebook -sivuilta facebook.com/suinutupa ja Suinulan kotisivuilta suinula.fi

Suinulan kyläyhdistys on valmis ideoimaan yhdessä ja tukemaan yrittäjää monin tavoin. Olemme valmiita keskustelemaan uusista ideoista ja toivomme hyvää yhteistyötä puolin ja toisin.

Kaikki on siis hyvin valmiina odottamassa, vain Sinä puutut. Ota yhteyttä ja kysele lisää meiltä:
Kari Moisio p. 050 3370742, kari.ilari@gmail.com tai
Marja-Riitta Laukkarinen p.044 5224652, marja-riitta.laukkarinen@phpoint.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta