Sairaanhoitaja hengityshalvaustiimiin Heinolaan, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uudessa Heinolan tiimissämme on tilaa sinulle sairaanhoitaja, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä asiakkaan kotona!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Hoidamme ympärivuorokautisessa tehostetussa kotihoidossa olevaa asiakastamme. Hoitajana olet tiivis osa asiakkaan arkea: tiimissämme työskennellessäsi annat asiakkaallemme mahdollisuuden elää omannäköistään arkea. Sairaanhoitajana vastaat yhdessä lähihoitajien ja tiimiesihenkilön kanssa hengityshalvauspotilaan laadukkaasta hoidosta sekä tiimin sairaanhoidollisesta osaamisesta. Roolissasi kehität hoitotyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Hengityshalvauspotilaan hoitotyössä hoidat vain yhtä asiakasta, mikä tekee työstä kiireetöntä ja yksilöllistä.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon opinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai muusta monipuolisesta työkokemuksesta hoitoalan eri työympäristöistä. Palvelua tuotetaan asiakkaan kotiin, jonka vuoksi eduksi on työkokemus kotiin vietävistä palveluista. Tärkeintä meille kuitenkin on löytää tiimiin hyvä tyyppi, jolla on aito halu sitoutua asiakkaan hoitoon. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hengityskoneen varassa elävän asiakkaan hoidosta, sillä tiimissämme saat kattavan perehdytyksen työhön ja hengityskoneen käyttöön. Haluamme, että tunnet olosi varmaksi ja luottavaiseksi työtä tehdessäsi. Perehdytys räätälöidään jokaisen taustan ja osaamisen mukaan. Arkeasi töissä jakaa asiakkaan lisäksi tiimiesihenkilö sekä meidän tiivis, ammattitaitoinen ja toisiaan tukeva tiimi.

Tarjoamme sinulle:

Palkka kokemusvuosiesi mukaan taulukkopalkka G22D: 2557,85 - 2787,99 /kk (15,69 - 17,10 /h) + vuorokohtaiset lisät. Lisäksi maksamme tehtäväkohtaista lisää 200.

Työtä tehdään 3 vuorossa. Palkanmaksu on kuukauden 25. päivä. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti - elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla. Mikäli haluat työskennellä keikkaluontoisesti, toivomme että pystyt työskentelemään vähintään 2-3 päivänä viikossa.

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Kattavan perehdytyksen lue lisää

Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin) lue lisää (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut?_gl=1jeu2ry_gaMTY5NDI2NDI4Ny4xNjU2NjYwOTY4_ga_S5NL1BSQBJMTcwMjk3ODA4Ni4xMTEwLjEuMTcwMjk3ODExNS4zMS4wLjA.)

Mukavat onnilaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 15.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä operatiivinen päällikkö Krista Rautiainen (krista.rautiainen@onnion.fi), p. 041-7302349 tai alueeton esihenkilö Julia Salminen (julia.salminen@onnion.fi) p. 041-7322527
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3933751-sairaanhoitaja-hengityshalvaustiimiin-heinolaan