Lähihoitaja, Mainiokoti Lasaretinsaari, Oulu, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Lasaretinsaari, Oulu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Lasaretinsaareen Ouluun.

Mainiokoti Lasaretinsaari sijaitsee Oulussa keskustan läheisyydessä, Ainolan puiston vieressä. Lasaretinsaari tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun asumispalvelun asukkaille. Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva.

Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Haethan tehtävää 5.5.2024 mennessä.

Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Päivi Oja
puh. 050 5540755
paivi.oja@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Oulu-Kasarmintie/Lhihoitaja--Mainiokoti-Lasaretinsaari--Oulu_R0030200