Henkilökohtainen avustaja, Utsjoen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Henkilökohtainen avustaja
Utsjoki on Suomen ja Euroopan unionin pohjoisin noin 1200 asukkaan kunta, joka on tunnettu upeasta luonnostaan ja elävästä saamelaiskulttuuristaan. Kunnan kolmessa kyläkeskuksessa ovat uudet monitoimitalot, joiden yhteydessä toimivat koulut sekä Utsjoella myös saamelaislukio.

Haemme henkilökohtaista avustajaa Utsjoen sivistystoimen alaisuuteen, ensisijainen sijoituspaikka Utsjokisuun koulu. Työalkaa 1.8.2024 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Työ on pääasiassa koulun arjessa tapahtuvaa kehitysvammaisen lapsen ohjausta. Avustajalta toivotaan kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta. Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai muutoin soveltuva koulutus.
Avustajalta toivotaan aktiivista ja reipasta työotetta sekä halua kouluttautua ja pitää yllä omaa ammattitaitoaan.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Palkkaus KVTES:in mukaisesti. Utsjoen kunta maksaa saamen kielen taidosta kielilisää työntekijöilleen: suullisesta taidosta 125 €/kk ja kirjallisesta ja suullisesta taidosta 150 €/kk.

Hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään 3.5.2024 klo 15.00 mennessä https://www.kuntarekry.fi kautta.
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista toimittaa sähköisesti Kuntarekryn kautta, niin hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös osoitteella: Utsjoen kunta, Sivistystoimisto, PL 41, 99981 Utsjoki. Kuoreen työavaimen numero. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Lisätietoja kunnanjohtaja Päivi Kontio 040 744 7630
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597367/fi_FI