Sähköasentaja katuvalaistusasennuksiin, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme sähköasentajia katuvalaistusasennuksiin. Työt sijoittuvat Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueen välimaastoon.

Tässä tehtävässä tulet olemaan mukana sähköverkon ja valaistuksen rakentamisessa. Tehtäviin kuuluu myös valaistusverkon huolto- sekä saneeraustehtävät. Toivomme, että sinulta löytyy taskusta voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortti.

Hakijoilta toivomme:

Sähköalan koulutusta
      Aikaisempaa työkokemusta ulkovalaistus- ja sähköverkkotöistä
      Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
      Voimassaolevia pätevyyskortteja

Hakijoille tarjoamme:

Mielenkiintoiset työtehtävät
      Tiiviin ja osaavan tiimin tuen
      Mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan, riippuen tilanteestasi
      Työvarusteet säälle kuin säälle

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostiin info@henkilostomestarit.fi. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15215189