Sairaanhoitaja/Sosionomi AMK, Familar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja / Sosionomi AMK, toistaiseksi voimassa oleva

Tule mukaan Eemelin Vaahteramäen työtiimiin!

Haemme nyt terveydenhoitoalan AMK tutkinnon omaavaa henkilöä (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sosionomi tms.) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Eemelin Vaahteramäen lastensuojelun erityisyksikköön.

Toimit oman asuinyksikkösi lapsille omaohjaajana ja tiimiaikuisena. Omaohjaajana vastaat 1-2 lapsen yksilöllisestä ja suunnitelmallisesta ohjauksesta ja samalla toimit luotettavana tiimiaikuisena muille lapsille. Kerromme mielellämme työn sisällöstä tarkemmin lisää!

Eemelin Vaahteramäki on 7-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista hoitoa antava erityisyksikkö 10-17 vuotiaille neuropsykiatrisesti oireileville lapsille ja nuorille. Viitekehyksenä on ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys, minkä haluamme näkyvän vahvasti ohjaustyössä. Yksikköön otetaan vain sellaisia lapsia, jotka tästä työskentelymallista hyötyvät ja joita pystymme kuntouttamaan vahvuuksien kautta. Rajoituspäätöksiä, kuten kiinnipitoja, on yksikössä todella vähän. Yksiköllä on hyvä maine sijoittavien tahojen kesken.

Pääset työskentelemään 9 henkisessä moniammatillisessa tiimissä. Uutena tiimiläisenä olet tärkeä osa sujuvan arkemme mahdollistamisessa. Meille on tärkeää, että saat tuoda omat vahvuutesi esille työssäsi ja voimme jakaa osaamistamme toistemme kanssa. Saat tullessasi hyvän perehdytyksen. Arvostamme erityisesti aitoa kiinnostusta nuorten parissa toimimiseen ja yhteen hiileen puhaltamista. Tuemme toisiamme arjen huiskeessa ja meillä saa olla töissä myös hauskaa! Olemme joustava työnantaja, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Vaikka sijaintimme on Harjavallassa, toimimme kaupungin keskustassa.

Meille on siis hyvät ja nopeat kulkuyhteydet.

Esimerkiksi Porista Harjavaltaan junalla pääsee 15 minuutissa ja olemme kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Toiset taas kokevat automatkan töihin hyvänä tapana irrottautua työasioista.

Meillä on säännöllisiä täydennyskoulutuksia sekä vuosittaiset TYHY- ja KEHI-päivät. Kun työskentelet Familar Oy:ssa sinulle kuuluvat Mehiläisen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-/kulttuurisaldo ja Mehiläisen kattava työterveyshuolto. Rekrytointilisänä tarjoamme 2 viikon palkallisen vapaan lomakaudella 2024!

Työ on ensisijaisesti kolmivuorotyötä, paikallinen sopimus mahdollistaa halutessasi 12 tunnin päivävuorot. Meillä on käytössä joustava työvuorosuunnittelu, jossa huomioidaan työntekijöiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Tulet kuulluksi! Esihenkilötiimi on saanut loistavat palautteet työyhteisöltä. Lähiesihenkilönä toimiva Sanna Rantala arvioitiin v.2023 esihenkilötyöstä tiimin toimesta huippuarvosanalla 4,9/5.

Paikka täytetään sopimuksen mukaan.

Hakuaika 31.5.2024 asti

Lisätiedot:

Sanna Rantala vastaavaohjaaja p. 044 713 9500 sanna.rantala@familar.fi
Anne Hakanen yksikönjohtaja p. 044 574 6331 anne.hakanen@familar.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/familar_careers/job/Harjavalta-Satakunnantie/Sairaanhoitaja-Sosionomi-AMK--Lastensuojelu-Eemelin-Vaahteramki--Harjavalta_R0030094