Varhaiskasvatuksen opettaja, Ilpoisten päiväkoti, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Palkkaus: 2799,80€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Ilpoisissa pääset mukaan ammatilliseen ja yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön, jossa lapsia kannustetaan osallisuuteen leikin, luovuuden ja liikunnan keinoin. Metsä ja luonto sekä kirjastopalvelut lähiympäristössä tarjoavat inspiroivan lisän oppimisympäristöömme. Lisäksi hyvät ja nopeat bussiyhteydet mahdollistavat mm. keskustan kulttuuri- ja liikuntapaikkojen hyödyntämisen arjessa. Talossamme on kahdeksan ryhmää, joissa tarjoamme varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluja.

Meille tärkeää on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen ja oppimisen edellytysten tukeminen turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä sekä avoin ja keskusteleva vuorovaikutus vanhempien ja henkilökunnan kesken. Mahdollistamme myös opettajien yhteistä suunnittelu-, arviointi- ja kehittämistyötä säännöllisillä palavereilla sekä joustavalla sak-ajan käytöllä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta. Työkielemme on suomi. Valinnassa huomioimme myös keväällä 2024 valmistuvat. Tervetuloa osaksi hyvinvoivasta työyhteisöstä huolta pitävää tiimiä!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-267-24/fi_FI